Rikkipoikkipinoon

Tällä kertaa rakensin asuni rikkinäisten sukkahousujen ympärille. Syyt olivat käytännön puolella: oli liian kuuma farkuille tai paksuille sukkahousuille. Ainoat ohuet olivat rikkinäiset ja näin oli tyydyttävä kohtaloon. Vetäisin päälleni eläinkuosisen mekkoni ja tuumailin hetken, tulisiko päivästä mekko-päivä. Harkintani jälkeen käytäntö vei voiton: mekko yltäisi vain sellaiselle reiden tasolle, että pitäisi koko ajan pohtia hameen nousuastetta. Siksi veljeni vanhoista farkuista leikatut sortsit päätyivät sukkisten päälle, pelastamaan niiltä hetkiltä, milloin ei muista ajatella kuinka sitä istuu ja oleskelee. 
Voitteko kuvitella, että aamulla puettuani siskoni tuli kysymään minulta varovaisesti seuraavaa:
”Oletko sä huomannut, että sun sukkahousut ovat menneet vähän rikki?”
”Well, yes.”
Jalkaan vakkarit, vanhat kuomat: Vagabondin mustat nilkkurit. Oi, kuinka pärjäisinkään ilman teitä?
-Henriikka
kengät/Vagabond, sortsit&mekko/kirppis, sukkahousut teiltä tuntemattomilta
Kategoriat: random 12 kommenttia

Rikkipoikkipinoon

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.