Sadepäivän iloja

Tänään on sadepäivä. Herätä nyt aamulla sateeseen kesäkuun puolenvälin jälkeen, mitä ihmettä? Oikeastaan se on ihan mukavaa, kun sade ropisee kattoon. Mutta mukavaa on myös katsella kuvia viime viikonlopulta, kun paisteli vielä täydeltä terältä. Käytin napapaitaa ensimmäisen kerran yli 15 vuoteen ja se oli aika jännittävää. Onko se ällöttävää vai oikeastaan veikeetä? Siihen en saanut vastausta, mutta silloin kun viimeksi vilautin napaani julkisesti, ei vatsassani ollut vielä umpilisäkkeen-arpea. Ja se leikattiin kun olin esikoulussa! Saanen siis anteeksi, jos olen hieman hämmentynyt tästä vaatekappaleesta. 

Vapaapäivä. Kuinka mahtavaa.
 -Henriikka

Ps. Peräkkäisinä päivinä leveälahkeiset farkut ja napapaita. Olenko järjiltäni? Please don’t go.

Kategoriat: oma tyyli 17 kommenttia

Sadepäivän iloja

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.