Syödään kauniisti

Juhannuslomani on ohi. Vielä huomiseen asti on duunijutuista vapata, mutta tänään avaan sanasen arkkuni täällä kahviblogini puolella. Kahviblogini, joka on hyvin vähän kahvisnobien valtakunta, ja hyvin paljon suodatinkahvin ylistys. Ruoka- ja juoma-aiheissa mennään kuitenkin, sillä juhannuksen notkuvat herkkupöydät innostivat keräämään edellisviikkojen ruokakuvia kokoon. Pidän kauniista astioista ja hienoista kattauksista. Kaikenmaailman ihmellisyyksiin ei ole varaa, mutta joskus on kiva ostaa leikkokukka pöytäämme kaunistamaan tai laittaa servetti aterimien alle.

Toivoen myös te söitte juhannuksena hyvin. Minä ainakin. 
Anoppilan sapuskat ja lauantain ihanat häät. 
Kelpaa vieriä takaisin Helsinkiin.
Henriikka
Kategoriat: astiat, ruoka ja juoma 3 kommenttia

Syödään kauniisti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.