A Bathing Ape

Nyt kolahti, kolahti, kolahti. Eilisen löysäilysunnuntain lomassa eksyin selailemaan Samun blogia ja sieltä silmäni pysähtyivät seuraaviin kuviin. A Bathing Apen autumn/winter 2012 -malliston helmiä. Täytyy vain todeta, että ”ai että on onnistuttu”. Rakastan kontrasteja: siisti kauluspaita ja collegehousut,  keltainen tuulitakki ja tyylikkäät sortsit. Pukeutuisin näistä asukokonaisuuksista mihin tahansa, milloin tahansa. Lemppareiksi paljastan kuitenkin toisen ja kolmannen kuvan asut. Niin kuin arvata saattaa, mallisto sai inspiraatiota katukulttuurista, mutta myös perinteisistä koulupuvuista.
 

Oletan, että innostuneita oli lisäkseni muitakin. Maanantaihan se on perinteinen innostumis-päivä. Not.
Henriikka

Kuvat: A Bathing Ape: autumn/winter 2012 saison.
Kategoriat: random 7 kommenttia

A Bathing Ape

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.