First Date

Jos lähtisin tänä kesänä jonkun kanssa ensitreffeille, niin lähtisin varmaan abauttiarallaa seuraavissa kuteissa. Ei huolta, en ole lähdössä. Voitte rauhassa uskoa rakkauteen tästäkin edespäin. Paitsi yksi poikkeus on pakko antaa. Jos oven taakse kolkuttamaan saapuu eräs vaalea komistus, niin lähden sillä sekuntilla: Legolas (Orlando Bloom ei kelpaa). Jäisi nykyinen rannalla ruikuttamaan, kun tämä suippokorvainen saapuisi hevosellaan, liruttelisi jonkun velhorunoistaan ja ampuisi nuolella sydämeeni.
Takaisin vaatetukseen (avaan silmäni ja ymmärrän taas karun todellisuuden). Elikkäs kesäisin sietää aina välillä vähän söpöillä, kukkamekko ja kaikkea. Tämän mekon diy-toteutus oli ihka ensimmäisiä blogikirjoituksiani. Mekko oli ostohetkellään vielä jäätävä ysäripötkö, mutta lyhentämisellä ja kangasvyöllä siitä tuli melkeinpä maalaisromanttinen ilmestys. 
Niin söpö en kuitenkaan treffiseurassani olisi, ettäkö kuljeskelisin pelkässä mekossasi. Leviksen lasten farkkutakki on ehdottoman parhaita kirpputorilöytöjäni, ja sen kun heittää mekon päälle, niin johan on taas raffimpaa. Öh, ja ysäriä. Eiköhän Legolas tykkäisi. 

Äsken pamahti puhelimeeni viesti. Syöksyin katsomaan, josko se olisi hän! Le.. Leena. Äh.
-Henriikka
mekko, kengät, takki/Kirpputori
Kategoriat: oma tyyli 16 kommenttia

First Date

16 kommenttia

 • Ankkuli sanoo:

  HEI nyt on pakko kysäistä että vierailiko Janne Lohjan torilla nyt lauantaina? Ainakin aivan saman näkönen poitsu pikku sykerö päässään sielä lööbaili ja kummaksui mun tuijottavaa katsetta perunatiskin takaa, oisin myynyt mielelläni mansikoita :) Ja jos hän oli Hän, niin pahoittelut, ei ollut tarkoitus tuijottaa!

  • Mahtijanne sanoo:

   Se olin minä! Tapoin aikaa Lohjan torilla, voitko kuvitella. Ja kyllä, huomasin että joku katsoi perunatiskin takaa merkitsevästi ja ehkä tuijotin takaisinkin. Mut en kyllä tajunnut että mistä mä olisin voinut tuntea. En siis voinutkaan!

  • Ankkuli sanoo:

   Hahhah kyllä maailma on pieni. Pakko on kommentoida etten mälsempää chillauspaikkaa keksi kuin Lohjan keskusta, aikamoinen eksyminen tänne maalle.

  • Henriikka sanoo:

   Janne: ”se oli semmonen mukavan näkönen blondi. et ihan uskottavan olonen lukija” :—–)

 • Ellu-Kana sanoo:

  Awww ehdottomasti kannattais tossa asussa vaikka treffailla :D huippun söpöä ja retroa! Jag älskare jätte mycket!

 • Lina sanoo:

  Söpö toi kukkamekko-farkkutakki yhdistelmä! :)

 • Tanja sanoo:

  Hirmun suloinen asu kyllä! :–)

 • Anonymous sanoo:

  Ihana postaus, tykkään kun teet tälläsiä erilaisia postauksia (:

 • Nyrha sanoo:

  Ihana asu! Kengät ovat täydelliset :)

  • Henriikka sanoo:

   Ne ovat! Ai että. Ovat kyllä olleet mulla jo niin monen monituista vuotta, hyvä että tajusin ne joskus teininä ostaa.

 • Karotar sanoo:

  Oih, Legolas, tuo teini-iän ihannemieheni numero yksi! <3 On se vain niin komea ja jalo ilmestys tuossa kauniisti suitussa tukassaan ja viisaan katseensa kanssa, ai ai! :)

  Treffiasusi on täydellinen, voisin vaikka kopioida asun kokonaisuudessaan omaan treffi-iltaani (huhuu, missä seuralainen? :D) mutta vaihtaisin vain punaisen mekon siniseen ankkuriprintillä koristeltuun leninkiin :)

  • Henriikka sanoo:

   Aina se on mielessä -Legolas. Orlando Bloom ei ole mitään Legolasin rinnalla.

   Kyllä se seuralainen vielä tulee, mahdollisesti valkoisella ratsullaan ja suippokorvissa. Odotappa vain, sitten voit rauhassa kopsata tyylin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.