Kornia rokkia

Mahdollisimman korni rokkipaita. Check! Olen kesän alusta lähtien selaillut UFF:in ja Fidan, sekä muiden vanhoja T-paitoja myyvien kiskojen paitarekit. Haukansilmäni on metsästänyt överiä rokkipaitaa, sellaista jota kukaan ei oikein voi ottaa päälläni tosissaan. Löysin viime kesänä Jyväskylästä mustan T-paidan, jossa luki maailman kököimmällä fontilla: ”Hevi on parasta”. Jätin sen rekkiin jostain käsittämättömästä aivopierusta johtuen, ja siitä lähtien oon yrittänyt bongata yhtä naurettavaa paitayksilöä.
Ja vihdoin tärppäsi! Rock Eagles ja moottoripyörä? Enkö ole päässyt aika lähelle huvittavan rokkimaailman huippua? Espoon Ankkurinappi-kirppiksen hyllyltä tämän löysin, ja voitteko kuvitella mitä myyjä tokaisi: ”Iha hauska paita, kaipaisi kyllä pesua.” Tottahan se oli, mutta myyjän suusta koomista. Kaiken jatkeeksi hän alkoi kertoa, kuinka edellisviikolla eräs nainen oli ostanut universumin rumimmat Bob Marley -housut. ”Anteeksi myyjä, mutta yrititkö rivien välistä vihjata, että ostokseni on jollain tapaa inheä?”
Leikkasin hihat veke, mutta kauluksen säästin. Mikä on näin jälkijärkevänä ollut ihan hyvä vaihtoehto, sillä noita minisortseja käyttäessä on jo muutoinkin riittävästi kinkkua tarjolla. Tukan heitin märkänä löysälle sotkunutturalle ja jalkaan maiharit. Maiharithan ne ovat tunnetusti ne parhaat kesäkengät.. NOT. Mutta rokkipaita+nahkatakki+purjehduskengät? rokkipaita+nahkatakki+balleriinat? Ehkä maiharit kuitenkin olivat ne oikein valinta.

Kaiken rock-uskottavuuden pilasin juomalla terassilla ananaslimua. Nam nam, ananaslimua.
Henriikka
T-paita, takki, kengät, sortsit, korvikset/kirppis
Kategoriat: oma tyyli 14 kommenttia

Kornia rokkia

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.