Elokuun räpit

Elokuun alku -paras rennon pukeutumisen ajanjakso. Sortsit + college/huppari/neule toimii lämpiminä päivinä, viilenevinä öinä paremmin kuin hyvin. Yhdistelmän voi tehdä tyttömäisen nätisti farkkusortseilla ja valkoisella neuleella, boheemisti yhdistämällä kulahtaneemman palmikkoneuleen villasortseihin, elegantisti yhdistäen nahkasortsit graafiseen collegeen tai sitten vaikka hipistä ja hopisti, niin kuin itse tällä kertaa tein.

Juhannus-aleista löytynyt Weekdayn oranssi neulepaita on syksyn paras kaveri. Itse tunaamani leopardisortsit luovat oranssin paidan kanssa melkein viidakko-tunnelmaa (tai ehkä ei, voi olla että tämä on vain ajatus omassa päässäni). Lämpimiä sävyjä ja väreillä leikittelyä, me likey. Ja ainakin omaan silmääni oranssin paidan ja vaaleiden hiusten kombo on mainio.

Ja mitä olisi hip hop -tyyli ilman pipoa? Löysä, ruskea vakkarini sointuu sävyiltään leopardikuosiin ja on sopivan neutraali kaiken muun väritykityksen rinnalla. Lisää blingiä tuovat korvissa roikkuvat helyt, sekä jaloissa hohtavat kultaiset Conssit. Korvikset ostin Jyväskylä-aikoina erityisesti tanssitunteja ajatellet. Pomppiessa ja veivatessa korvisten on oltava riittävän simppelit ja eritoten kevyet. Nämä ovat juuri sellaiset.

Olen lähiaikoina puinut taas paljon tyylini hip hop -haaraa (älytöntä analyysia). Jos olisin pitkänhuiskea, sirosäärinen kaunotar, niin hop-tyyli ei lyhentäisi entisestään, tai tekisi tyylistä poikamaista. Näin lyhyelle efekti on toisinaan väistämätön. Toisaalta, lyhyet hoppimuijat on usein suhteellisen uskottavia. Joten ehkä mennään näillä geeneillä, mitkä Luoja on suonut, vaikka kauneusihanteet jäisivätkin toisinaan jalkoihin.
Henriikka

Ps. Blogikirppis sulkeutuu lauantaina. Käyppä vielä kurkkaamassa, alennan hieman hintoja. Pistän paketit postiin heti ensi viikon alussa.

oranssi neule/Weekday (men), sortsit/kirppis, kengät/Converse, korvikset/JC, pipo/Carhartt
Kategoriat: oma tyyli 20 kommenttia

Elokuun räpit

20 kommenttia

 • Lina sanoo:

  Tosi söpö! :)

 • Anni sanoo:

  Aivan älyttömän upeet Conssit! Mistä ja oliko ihan normi conssien hintaset?

  • Henriikka sanoo:

   Kiitos kovasti! Sain nämä ystäviltäni yo-lahjaksi joitain vuosia sitten. Epäilen hinnan pyörineen siinä satasessa. Hui, kuinka kalliita lahjoja. Ja ihania ystäviä.

 • Milla sanoo:

  Haha, ihania kuvia! :D Oli pakko lukea heti sun postaus, kun kurkistit niin hauskasti Bloggerin lukuluettelosta.

 • Ellu-Kana sanoo:

  Ihania kuvia! Oot niin söpö :))

 • Inka sanoo:

  Oijoi, tää asu iski muhun ihan kympillä! Täydellistä<3

 • Essi sanoo:

  Ihana asu! Katoin aluksi, että oot ite maalannu noi Conssit :D

 • Anonymous sanoo:

  tosi ihana asu! joskus sulla on liiankin persoonallisia asuja minun makuuni, mutta tää iskee ihan kybällä ja voisin itsekkin käyttää! ihanat nuo sortsit ja nätti tyttö :)

 • Anonymous sanoo:

  ANTEEKS mut upeet conssit!!!! mistä oot löytäny/tilannu moiset??

  • Henriikka sanoo:

   Kiitos kovasti! Sain nämä ystäviltäni yo-lahjaksi joitain vuosia sitten. Näitä myytiin nykyisin lopettaneessa Gallery-liikkeessä Kampin yläkerrassa.

 • Anni sanoo:

  Tän jutun vika lause, jea! Musta yks sun blogin parhaista puolista on se, että et aina välitä pukeutumissäännöistä, oikeista mittasuhteista tai yhdistelmistä (esim. edellisen jutun kulta ja hopea) ym. Oon itsekin lyhyt ja saanu miettii et mikä sais näyttämään pidemmältä ja mikä on ihan nounou alle 160 senttiselle. Mutta sulta oon saanu paljon rohkeutta ja itsevarmuutta kun oon tajunnu et aina ei tarvi olla iha nii justiinsa vaan tärkeempää on hyvä fiilis ja oma tyyli ((: Kiitos tästä.

  • Henriikka sanoo:

   Kiitos tästä. Rohkaisevaa, että joku muukin liputtaa luonnollisten geeniensä puolesta hiha. Yritetään sinnitellä laiturintolppina!

 • Anonymous sanoo:

  Sä oot ihan oikeesti vaa nii huippu! Sulla on mahtavia kampauksia ja vaateyhdistelmiä, mm. just toi tässä postauksessa nähty. Aah, ku osaisin itekki yhdistellä kaikkee noin kivasti! Onneks oon löytäny tän sun blogin :)

  Hiusjuttuja vaan kaipailisin edelleen..:)

  -Neulostelija:D

  • Henriikka sanoo:

   Hei kiitos sinulle kovasti paljon. Yritän niitä hiusjuttuja väsäillä, mutta kun en oo oikeesti mikään ihmelapsi hiusasioiden kanssa. Yritän tehdä parannuksen kuitenkin. :–)

 • Anniina sanoo:

  Vau miten hienoja kuvia ja voi morjesta noi kultaset converset?!

  Onpa hyvä blogi, täytyykin alkaa poikkeileen :)

 • Niina sanoo:

  Ihana tuo paita! Oi!

 • Anonymous sanoo:

  Ihania kuvia jälleen kerran! Voisitko oikeesti tehdä itestäsi jonkun negatiivisen postauksen :D Kerro sun puutteista,virheistä,mokista… jotain että et olis niin
  kadehdittavan valloittava persoona!

  • Henriikka sanoo:

   Voisin tehdäkin, MUTTA veikkaan että se saisit ihmiset vihastumaan: ”Miksi sä valitat jostain sun muuhun vartaloon verrattuna paksuista reisistä ja silmäluomien läpi kuultavista verisuonista, ihan kun maailmassa ei olisi pahempaa???”

 • Epe sanoo:

  Voiei miten juuri täydellisen ihana uskomattoman paras on tuo paitasi!! <3 Löytäisinpa itse joskus samanmoisen päälleni :)

 • Henriikka sanoo:

  KIITOS KAIKILLE kommenteista. Taas saan todeta, että kylläpä on ihana saada hyvää palautetta ja rakentavaa kritiikkiä (vaikka sitä suhteellisen vähän ujoista suomalaisista johtuen). Hipihopi-meiningeillä jatketaan ja jatkakaa te tuota huippuviestittelyä. Me likey.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.