Hame korvissa kattojen yllä

Ei tarvitse pelätä mitään siveetöntä otsikosta huolimatta. Se viittaa tuuleen, joka oli mekkoani vastassa Katajanokan kattotasoilla kuvatessamme. Viime viikolla julkaisin sarjan kuvia, joissa poseerasin oranssi military-takki päällä. Toivottavasti iloisena yllätyksenä kuvasimme kuitenkin samana päivänä useamman eri asukokonaisuuden, joista yhden julkaisen nyt.

Kuvien takana on Alexander Lazarevski, kun taas asujen takana olen yllätys yllätys minä. Pyrin valitsemaan kuvaamiimme asuihin mahdollisimman erilaisia edustamiani tyylejä. Lyhtyjuhlissakin nähty mekko on jäänyt niin vähälle huomiolle, että tämä oli hyvä mahdollisuus saada sille vähän julkisuutta. Kyseessä on kuitenkin ehdoton lempparini, rockabillyn, maalaisromantiikan ja glamourin risteymä.

Mekkojen kanssa täytyy toimia yksilöllisesti, erimalliset kropat vaativat erimallisia mekkoja tullakseen immarreluksi puolin ja toisin. Olen itse lopettanut haaveilun kreikkalaisista, ohutkankaisista mekoista ja vielä sitäkin vakaammin merenneitomallisista luomuksista. Kellomekoissa tunnen kuitenkin oloni useimmiten kotoisaksi. Niissäkin on kuitenkin tarkistettava, missä on mekoin kapein kohta ja että se mätsää keskivartalon kapeimpaan kohtaan. Nämä ovat tietenkin vain pykäliä, joita ei välttämättä aina tarvitse noudattaa. Onhan tämä pallomekkokin puolipohje-mittainen ja sellaiset ovat lyhyiltä naisilta ehdottoman kiellettyjä.

Näitä kuvia katsottaessa kaipaan löysiä farkkuja ja olkihattua. 
Katoilla olisi helpompi parkourata kunnon vaatteissa.
Henriikka
mekko & korvikset/kirpputori, kengät/Stilissima
Kategoriat: oma tyyli 12 kommenttia

Hame korvissa kattojen yllä

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.