Hippie

If you’re going to San Francisco
Be sure to wear some flowers in your hair
If you’re going to San Francisco
You’re gonna meet some gentle people there

For those who come to San Francisco
Summertime will be a love-in there
In the streets of San Francisco
Gentle people with flowers in their hair
San Fransiscoon en lähtenytkään minä vaan Janne. Siellä se nyt reissaa (Ja suht pian lennän perässä New Yorkiin. Sen ajatteleminen järjestää vatsanpohjalle synttärijuhlat). Minä olen joka tapauksessa ollut enemmän se, joka näyttää siltä kuin olisi lähdössä. Kukkia ei löydy hiuksista, mutta mekosta kylläkin. Haaleita, suuria kuvioita: pidän maalauksellisista printeistä. Mekko löytyi viikko sitten Hietsun kirppikseltä, jonne eksyimme ystäväni kanssa kesken Punavuori-akselin galleriakierroksen. Vintagemekolle löytyi hintaa 3 euroa.
Käytän suht harvoin vyötärövöitä, mutta tämän mekon kanssa se tuntui automaattiselta. Itse vierastan käyttää vyötä, jos vaatekappale on tiukka tai vartalonmyötäinen. Efekti on mielestäni parhaimmillaan, kun se luo sopivasti tiimalasitunnelmaa ja kangasta on paljon. Tämän mekon kohdalla tämä toteutui, kun kangasta oli riittämiin ja se laskeutui rennosti vyön päälle ja helmaksi alas.

Mutta niin kuin kunnon cityhipeissä, niin täytyyhän kokonaisuus olla vähän hömpsähtänyt. Tämän puolen hoidin sitomalla hiukset huolimattomasti poninhännälle välittämättä ”hiirenkorvista” (onko tämä yleinen sana?) ja pikkutakuista. Korvissakin roikkuivat eriparikorvikset, joskin molemmat edustivat samaa teemaa. Toisen materiaalina puu, toisen metalli. Jottei metallinhohto rajoittuisi vasempaan korvaan, niin pujotin vielä kultaisena hohtavat nilkkarenkaani jalkoihin.

Mitä vielä? Tietysti soma matkalaukkuni, joka on kulkenut kanssani milloin missäkin. 
Kelpaisi lähteä Amerikkaan, mutta odotan kiltisti vuoroani.

All across the nation such a strange vibration
People in motion
There’s a whole generation with a new explanation
People in motion people in motion

For those who come to San Francisco
Be sure to wear some flowers in your hair
If you come to San Francisco
Summertime will be a love-in there
(by Scott McKenzie)
Peace and love, 
toivottaa Henriikka
kukkamekko, kengät, matkalaukku/kirppis, nilkkarenkaat/H&M, vyö/Pieces,
 puukorvikset/Bijou Brigitte, metalliset teiltä tuntemattomilta
Kategoriat: oma tyyli 23 kommenttia

Hippie

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.