Musta lintu

Kun kuluttaa ajastaan useita tunteja oman bloginsa äärellä, tulee usein myös kurkattua mitä muut ovat kirjoittaneet, mietiskelleet ja väsäilleet. Välillä kyseessä on turhanpäiväistä aivojen-tyhjennys-toimintaa, mutta toisinaan sitä törmää oikeisiin helmiin. Näin kävi, kun löysin satunnaisella dataushetkelläni käsityöblogin nimeltä Nouseva Myrsky. Hetken päästä olinkin tilannut pienen, ilahduttavan paketin kotiini kyseisen saitin ylläpitäjältä ja käsityöläiseltä.

Niin kuin tiedätte, kokonaisvaltaisuus on mielestäni yksi hienoimmista jutuista muotoilussa, ja ylipäänsä tuotteissa, yrityksissa ja esimerkiksi brändeissä. Olin tilannut Nousevasta Myrskystä uusiokumista tehdyt, sulan muotoiset korvakorut, mutta en tiennyt saavani ne aivan ihanassa punavalkoisessa paketissa. Ottakaahan yrittäjät mallia, ei vain tuote, vaan myös kaikki sen ympärillä. Paketin rusetissa oli leikattu samaisesta uusiokumista, joka yhdisti paketin tuotteeseen. Eikä jäänyt itse korvikset kakkoseksi, vaan pääsivät suosikkien joukkoon. 12,50 euroa on mielestäni erittäin hyvä hinta tälläisistä uusiosulista.

Vieläköhän hankkisin samanlaiset punaisesta kumista? Tai ehkä vesisade-korvikset? Hianoja kaikki.

Pusuja sinnepäin, olette olleet niin miellyttäviä lähiaikoina kommentteinenne ja ajatuksinenne. Pus!
Henriikka
Kategoriat: korut 14 kommenttia

Musta lintu

14 kommenttia

 • Hennesolmu sanoo:

  Tul mieleen, että sulla vois varmaa olla näkemystä ja taitoa pakkausmuotoilu-alalle :)

 • Tiina sanoo:

  hih, hauska ja kekseliäs idea! tuommoiset voisin kyllä huolia itselleni. ja hei, 700 lukijaa häämöttää, innolla odotan millainen tempaus on luvassa (lämmöllä postikorttitempausta muistaen).

  • Henriikka sanoo:

   Toivottavasti kirppis oli vallan mieleinen. Voi kamala jos näitä satasia vielä tulee, niin mullahan mielikuvitus loppuu…

 • tuuli sanoo:

  ihanat!

 • rukiinen sanoo:

  Sulla on käsittämätön taito löytää aina niin kauniita ja kivoja juttuja! Ja vieläpä kyky tuoda juttujen mahtavuus esille yhtään liioittelematta.

  Sydämiä (ja kahvinpapuja) sulle ja blogillesi!

  • Henriikka sanoo:

   Sydämiä sinne ihanalle rukiiselle. Ehkä mulla on vaan käsittämättömän paljon aikaa surffailla netissä mukavilla sivuilla? Toivotaan, että asia on mieluummin niin kuin sä ehdotit.

 • Ansma sanoo:

  upeat niinkuin noi vesisadekorviksetkin : ) oon ihan samaa mieltä sun kanssas, pakkauksella on todellakin väliä!

  • Henriikka sanoo:

   Todella tärkeää on, että kokonaisuus on hallittu ja hieno. Että se ylipäänsä on ”kokonaisuus”. Totta, totta siis!

 • Rebekah Wing. sanoo:

  love those earrings :) the shape is so unique and I think they give every outfit the edgy twist to it.
  in btw I think your have a really nice blog, dear. keep up the amazing work and feel free
  to check out the latest post on my fashionblog as well, if you like. :)

  xoxo

  http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

 • Niina Inberg sanoo:

  Ompas jännä idea taiteilla korvakorut tuollaisesta materiaalista, aivan mahtavat ja noilla sulkakorviksilla tuntee takuulla olonsa astetta katu-uskottavammaksi ja päheemmäksi! Nojaa…ikään ku sä noita enää lisää tarttisit, mut…:D Pittää mennä heti kurkkimaan Nousena Myrsky -sivustolle, jeeiih!

  • Henriikka sanoo:

   Juu tämä kyseinen bloggaaja etsiikin ain tempauksissaan lisää matskua noihin koruihinsa, että jos on ylimääräisiä pyörän sisäkumeja, niin laita ihmeessä menemään, Nouseva Myrsky se vasta on ihana saitti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.