Ajatuksia muutama tuhat tusinaa

Tadaa, tässä tulevan levyni kansi. Nimeksi olen kaavaillut ”Ajatuksia muutama tuhat tusinaa” ja levyn pitäisi olla ulkona lokakuun puolen välin jälkeen! Ihanaa! 
Just kidding.. tarkoituksenani on taas vain puhua vaatteistani. Tylsimys. Siinäkin mielessä, etten ole oikein täysillä lämmennyt pastellimeininkeihin. Pastellivärit ovat ihan suloisia, mutta suureksi faniksi en itseäni kutsuisi. Aivan uuden värimääritelmän opin kuitenkin, kun kuulin muutama päivä sitten ystäväni suusta, että villapaitani on ”pastellinkeltainen”. Onko sekin väri? Itse olin puhunut kulahtaneenkeltaisesta. 
Oli se sitten pastelli tai kulahtanut, niin se passaa mielestäni oikein kauniisti harmaan kanssa. Kirjoitin heinäkuussa täydellisen pipon metsästyksestä (ja sain jopa postissa erään lukijan itsevirkkaaman! vau!) ja nähdessäni Wool and the Gangin sivuilla harmaan, löysähkön pipon -70 prosentin alennuksessa, oli pakko kokeilla onnea. Voisiko tämä löyhäneuleinen pipo sopia tavallista suurempaan päähäni? Ja kyllähän se sopi.
Suurensuuren villapaitani ja uuden suosikkipiponi kanssa puin Leviksen vaaleansiniset farkut ja ruskeat Pikku Myy -kengät. Myyt ovat olleet jo useamman vuoden kestosuosikkejani. Oikeastaan ne, jotka laitan jalkaan viikossa vähintään neljästi. Viime kevät ja kuluva syksy on kuitenkin osoittautunut, että Myy-kenkien hekuma on pikkuhiljaa laantumassa. Maiharit tai herrainkengät nähdään jalassani huomattavasti näitä useammin. Tuntui kuitenkin kotoisalta ja turvalliselta, kun taas tauon jälkeen jalassa tapitti tuttu ruskea pari -Lankkausta tosin kaipaisivat, huomasin.

Tätä juttua tehdessäni söin samalla kaksi litraa herneitä. Sweet.
Henriikka
villapaita, kengät/kirppis, pipo/Wool and the Gang, farkut/Levis
Kategoriat: oma tyyli 20 kommenttia

Ajatuksia muutama tuhat tusinaa

20 kommenttia

 • Ami sanoo:

  Toi neulepaita on kyllä suloisen värinen! Ja nuo kengät, oih <3

 • Emilia sanoo:

  minullekkin myy kengät! :D
  ps.olet suloinen, varsinkin ekassa kuvassa ;)

 • Veera sanoo:

  Vautsi, hienot kuvat ja ihanat värit! Heti tuli jotenkin outo himo hamstrata omaankin vaatekaappiin jotain pastellinkeltaista (mustakin se kuullosti ensin vähän hassulta, mutta tottahan se on väri! Kun onhan pastellinsininenkin, niin täytyy olla myös pastellinkeltainen) :)

  • Henriikka sanoo:

   Kiitän ja kumarran, sinä mainio blogineito. Eiköhän pastellinkeltaisia juttuja löydy tänä syksynä vähän mistä sattuu, eikun shoppailukierrokselle siis!

 • eeva sanoo:

  vallan mainio pipo! eniten silmääni pisti kuitenkin nuo ihastuttavat myy kengät. mistä niitä löytää?
  terveisin jo kauan etsinyt.

  • Henriikka sanoo:

   Minä en tiedä kauppoja, josta Myitä saisi. Itse olen hommannut nämä kyseiset ruskeat kirpputorilta joskus toooodella monta vuotta sitten. Tai no todella ja todella, mutta ainakin viisi. Mutta jos ei kirppiksillä jaksa kierrellä, niin luulisin peruskenkäkaupoista löytyvän. Vagabond?

 • Susu sanoo:

  Myy-kengät kunniaan! Varmaan käytetyin kenkäparini.:)

 • Anonymous sanoo:

  Luin eka ajatuksia ja muutama tuhatta rusinaa. kuumeessa. joo.

 • sannero sanoo:

  jos sellainen kaunis päivä koittaa, että olen todella varakas, tilaan varmaan watg:in varastot tyhjäksi, I-H-A-N-U-U-T-T-A!

  • Henriikka sanoo:

   AAMEN. Ihan mielettömiä juttuja. Omakin varallisuustaso antaa tällä hetkellä periksi vain alejen aikaan.

 • Emppu sanoo:

  Tää on kyllä niin ihana blogi! :) Ja oot niin hellusen näköinen:)

 • Kaisa sanoo:

  Kulahtanut pastellinkeltainen? Ai että tykkään syksystä, kun saa taas käyttää kaikkia syysvaatteita ja kenkiä.

 • Linda sanoo:

  tykkään nuista sun ihanista kengistä! (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.