Iso appelsiini

Nyt minä lähden. Laukut on pakattu ja hirveä jännitys päällä. Helsinki-Amsterdam-New York ja täpinöin erittäin kovasti, olettaen että ”täpinöidä” on verbi. Roskat on viety roskikseen ja jääkaapin turha sisältö jaettu köyhille opiskelijaystäville. Kämppävahti, check. Bussi lentokentälle, check. Matkalukemisena ”Älä käy yöhön yksin”. Lämpötila Nycissä 24 asteesta ylöspäin, minulle sopii.
En tiedä kirjoitanko seitsemästi vai en yhtä ainutta kertaa, mutta lupaan, että tulen jakamaan omat vinkkini ja hirmuisen kuvasadon ennemmin tai myöhemmin. Olkaahan kiltisti ja pitäkää peukkuja, että vieruskaverini lentokoneessa on maailman mukavin, eikä mielellään matkapahoinvoiva.
Peace,
Henriikka

Kuva: We heart it
Kategoriat: matkustus 18 kommenttia

Iso appelsiini

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.