Huoleton sydän

Olen ylpeä itsestäni. Taisin kerrankin onnistua laittamaan hiukseni huolettoman näköisiksi. Ei sotkuisen, tai liian pöllähtäneen näköisiksi, vaan huolettomiksi. Hauskalta näyttävät nuo aurinkohapsut valoa vasten. Huolettomaan lokakuun sydämeen sopii huoleton hiuskuontalo (tai jos se sydän ei ihan huoleton olekaan, niin ehkä huoleton hius tekee sydämestäkin keveämmän).
Huolettomien hiusten kaveriksi valikoitui pinkki lempparini: suurensuuri, ohut kauluspaitani. Monenmonta vuotta luulin, että ”vaaleat hiukset+pinkki väri” on automaattisesti aivoton bimbokombo. Toisin olen kuitenkin päätellyt tätä nykyä, ja pinkki on tullut vaatekaappiin jäädäkseen.

Ja ettei huolettomuus jäisi vain hiuksiin ja sydämeen, niin korvissani lentelivät linnut. Ollaanpa sitä tänään villejä ja vapaita. Pääskys-korvikset löytyivät joskus Seppälän korurekistä.

Sitten tarvittiinkin vain mustaa, mustaa ja mustaa. Eli jo muutama juttu sitten esitelty Marimekon pitkä puvuntakki, pillifarkut ja sirot ympärivuotiset kaverini, maiharit. Ehkä viimeistään tämä mahtipaketti mustaa estää bimbokombon.

 Olkaa huolettomia.
Peace and Love.
Rakkaudella, Henriikka
takki/Marimekko, kauluspaita/Gina Tricot, farkut/Levi’s, kengät/kirppis, korvikset/Seppälä
Kategoriat: muoti 6 kommenttia

Huoleton sydän

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.