Itämaista magiaa ja pullomies

Hyvää iltaa, hyvää iltaa. Vaatekuvia olisi tarjolla, lauantaiasua äitin ja minun shoppailureissulta. Ostosten tekoon valikoitui tällä kertaa paita, jota ei päälläni vielä ole nähty. Samettipintainen, lämminsävyinen pitkähihainen löytyi parin viikon takaiselta kirppisreissulta Vallilan makasiineille, kavereiden kesken Valtteriin. Paidassa on minusta jotain itämaista ja olikin harmillista, että niskalappua ei ollut enää jäljellä, sillä nyt en tiedä paitani alkuperää. Yhtä lailla tämä voi olla supisuomalainen, mutta voinhan ainakin vakuutella itselleni, että tämä paita päälläni ympärilläni leijuu mystinen, kansainvälinen magia.
Paidan kanssa turvauduin mustiin farkkuihin, sekä mustiin nilkkureihin. Takiksi valitsin Luhdan trenssin pitkästä aikaa. Huomaa, että on vaatekaapin siivouksen aika, kun unohtaa takin kuukauden päiviksi. Nyt trenssi kuitenkin palasi kuvioihin ja toivottavasti niissä myös pysyy.
Näissä sitä sitten hiihdeltiin verkkaisesti kaupasta toiseen. Olimme oikeastaan aika laiskoja ostostelijoita, joten kauppojen yhteislukumäärä oli neljä. Äiti löysi haluamansa parkatakin, kun taas minä tyydyin makutuomarin rooliin säästölinjallani (ja makutuomarin rooli kannatti, sillä se tuotti Ben&Jerrysin kunnon tötterön!).
Päivän ilahduttavimmat hetket vietimme kuitenkin Aleksanterinkadun mystisen pullomiehen kanssa. Lasisia, vedellä täytettyjä pulloja soittava mies on ehdoton suosikkini ja hän pysäyttää monenmoiset kaduntallaajat. Olen suuri fani. 

 Mutta miksi, miksi, oi miksi hiukseni ovat noin pörröiset? Olen isojen ongelmien äärellä. Tarvisin jotain kunnon tököttejä, jotka tekisivät hiuksistani tuuheat, mutta ei pörröisiä. Olisko kellään suositella jotakin mömmöä?
Huomenna kannattaa suunnata Helsinki Vintageen Kaapelitehtaalle klo 11 jälkeen. Kuinka paljon haluisinkaan sinne ajan patinan keskelle, kuuntelemaan Hermanni Turkkia, kahvittelemaan nätisti ja hypistelemään vintage-kledjuja. Mutta ehkä työpäivä on edes puoliksi yhtä mukava. Olenhan minä sentään duunissakin taiteen ympäröimänä.
Henriikka
trenssi & paita & laukku/second hand, farkut/Levi’s, huivi/Vila
Kategoriat: muoti, oma tyyli 12 kommenttia

Itämaista magiaa ja pullomies

12 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Heii kommentoin näin tähän postaukseen täysin liittymättömän jutun, mutta tiedustelisin koska tekisit sen joskus lupailemasi reili postauksen? Siis vinkkejä, neuvoja ja ohjeita budjetin, kohteiden, yöpymisen ym. suhteen. Ei kiirettä, muistuttelen vain, ettet pääse unohtamaan :)

  • Henriikka sanoo:

   OHO OHO ! Olen kamala ihminen, sillä nyt täytyy todella myöntää että oon unohtanut. MUTTA vielä ei oo liian myöhäistä, yritän muistelulla saada jutun kasaan.

 • Anonymous sanoo:

  Valtterin kirpparihan tullaan sulkemaan tässä joskus toimistotilojen tieltä :/ Voisit tehdä Valtteri-postauksen niin että kuvaat Valtteria, myyjiä ja menoasi Valtterilla?

 • IHANA PAITA JA TAKKI! oot niin cool

 • The Indie Fox sanoo:

  Ah-mazing! Lovely outfit, and your blog is so so beautiful.

  xo Sarah, The Indie Fox

 • Anonymous sanoo:

  Ah minäkin ihailin kovasti tuota pullomiestä! Hän oli kyllä yksi syyslomaviikkoni mieleenpainuvimpia ihmisiä.

  Itselläni ainakin toimii Schwarzkopfin Volume Boost -shampoo hiusten tuuheuttamiseen. Suosittelisin kokeilemaan.

  Ei tämäkään kyllä liity asiaan, mutta olitko eilen Helsingin rautatieasemalla? Sillä ohitseni kiiruhti joku todella näköisesi ihminen.

  • Henriikka sanoo:

   Hei tuo volume shampoo kuulostaa hyvältä, täytyykin laittaa se listalle heti kun nykyiset putelit loppuu.

   JA kyllä, olinpa hyvinkin rautatieasemalla. Olen varmaan juoksennellut päämäärättömästi hahmottamatta muuta maailmaa.

 • Wsofia sanoo:

  Ja mä kun just ihastelin miten huolitellun sekanen sun hiuspehko on…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.