Korvisten ja keittiötarvikkeiden kohtaaminen

Kyllästyin korvistelineeseeni. Se on niiiiin kaunis. Ällöttävän kaunis. Kolme rautatelinettä, jotka on juurikin korujen ripustamiseen tarkoitettu. Kauniit sydämenmuotoiset kiehkurat ylhäällä ja oikein somasti siinä seisoivat lipaston päällä. Oikein rupesi ärsyttämään tuo huoliteltu rivistö. Äitini koruverkkoahan joskus esittelinkin, mutta ei sekään idea oikein istunut omaan asuntoomme.

Ratkaisun nimi oli raastin. Tarkemmin sanottuna kolme raastinta, jotka hamstrasin eri kirpputoreilta intensiivisen metsästysviikon aikana. Hitusen ruostuneet raastimet kelpasivat hyvin korutelineiksi, ja sen reiät ovat kuin tehty koruilleni. Vaikeammaksihan tuo korujen asettelu ja niiden telineestä saanti muuttuu, mutta olen lähiaikoina käyttänyt niin vähän isoja korvakoruja, että nämä telineet ovat pitkälti vain sisustusta. Mutta helppo noita on käännellä ja siirrellä, kun on kantokahvat ja kaikki. I’m happy.
Se riippuu siitä mistä se roikkuu.” Vihaan tuota sanontaa, mutta kai se sopisi tähän päätteeksi?
Nyt dancea ja sämpylöitä. Kynttilät palamaan ja fiilistelyä iltahämyssä, uuu.
-Henriikka
Kategoriat: DIY, sisustus 34 kommenttia

Korvisten ja keittiötarvikkeiden kohtaaminen

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.