Omenavaras

Näistä kuvista oon innoissani. Sain Einon kuvaamaan syksyn vakiokokonaisuuden: iso takki, läpikuultava kauluspaita ja metsänvihreät housut. Tämän pitkän, harmaan takin löysin Malmin aseman viereiseltä kirpputorilta. Part Two:n takille löytyi hintaa kymppi ja siksi vietinkin sitä harkiten yhden jos toisenkin tovin. Loppujen lopuksi päädyin kuitenkin kantamaan sen kotiin, sillä laadukkaasta takista puolet oli villaa, eikä se ollut kokenut kovia edellisellä kantajallaan. Sain vielä hinnasta hippusen anteeksi, kun löysin kotimatkalla takin taskusta kahden euron kolikon.
Jostain syystä pukeutujien syysvärit poikkeavat melkein aina keväisistä. Oikein nauratti, miten hyvin sitä sointuu puusta tippuviin lehtiin. Nämä ovat varmaankin niitä automatisoituja toimintaja ihmisessä. Toivon kuitenkin, ettei marraskuun iskiessä koko kansakunta verhoudu mustaan. Tummanvihreät housut olivat kevään ja kesän aikana jalassani tuskin kertaakaan, kun taas nyt ne ovat nähneet päivänvalon viikottain. Kyllä kelpaa harppoa omenapuiden alla, kun jalkoja tuskin erottaa maastosta.

 Syyspukeutuminen on lemppariani! Kerroksia, kerroksia, kerroksia.. Syksyllä voi vielä viilettää takki auki ja harppoa koroilla pelkäämättä liiaksi liukastumista. 
Mukavaa päivää kaikille ja muistakaa mennä metsään välillä latamaan akkuja. 
Tai vähintään omenapuiden alle.
Henriikka
takki/second hand (Part Two), kauluspaita/Cubus, housut/Zara, kengät/Jeffrey Campbell
Kategoriat: muoti, oma tyyli 39 kommenttia

Omenavaras

39 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.