Punainen säkki ja perunamaa

Tänään on ollut erittäin vähän minun päivä. Hirveä väsymys ja nälkä läpi päivän. Illalla kun viiletin kotiin tunti sitten, niin tajusin että avaimet ovat sisällä. Taas. Olen ainakin olettanut, ettei tämä ole yhtään tapaistani. Ja Janne keikalla. Maksoin sitten 50 euroa lempeälle ovimiehelle ja toivoin viimeiseen asti, että hän armahtaisi. Ehkä hän on nähnyt jo liiaksikin turhautuneita, ja pian itkuun purskahtavia nuoria naisia hädässä. Ei auttanut itku markkinoilla.
Päivässä oli kuitenkin kaikkea hyvääkin. Vaalit takaavat joka-aamuiset ilmaiskahvit: tänään aamun kirkasti SDP (oli vielä suklaatakin!). Lisäksi illalla oli Nikonin järkkäämät kuvausiltamat ja sain taas intoa blogipuuhasteluun. Olisi niin paljon kaikkea ährättävää, kuvattavaa ja kirjoitettavaa. Josko aloittaisin nyt kuitenkin alkuviikon asukuvilla.
Kai huomaatte, että kuvissa päälläni on blogihistorian intensiivisimmän väittelyn kohde: toinen vihatuista/rakastetuista punaisista nahkatakeista. Säkkihän se on, mutta minulle mieleinen sellainen. Tässä kokonaisuudessa säkkimäisyys tietenkin korostui entisestään, kun takin allakin oli löysää: mustavalkoinen, kauluksellinen villapaita löytyi Kaivarin Kanuunasta. Sain pulittaa siitä törkeän summan, 23 euroa, mutta materiaalit, malli ja kaikki muukin sulatti sydämeni niin, että kannoin tuotteen urhoollisesti tiskille. Toivottavasti joku mukava myyjä sai rahani.
Mutta tuo villapaita. En lakkaa muistamasta, kuinka pehmoinen ja lämmin se on. Mikään ei voi erottaa minua ja häntä. Kahden säkkimäisen asian rinnalle pyrin lisäämään jotakin siroa. Pillifarkut muistuttavat, ettei tämä tyttö ole epämääräinen kangaskasa, vaan kaiken alta löytyy myös kaksi jalanoloista pötköä. Pikku Myy -nuttura on myös aina itselleni sellainen, että tyttöpisteitä ropisee. Vielä kun kaiken lopuksi lisäsi mustat nilkkurit pienillä koroilla, niin kangaskasan keskeltä alkoi hahmottaa ihmisenmuotoisen asian.

Nyt kiitos rehellistä ja kiihkeää keskustelua siitä, että toimiiko tällainen baggybaggybaggy?
Kauniita unia, toivottavasti huominen on hitusen enemmän mun päivä. 
Vaalikahvittajat, olkaa asemissa siinä yhdeksän maissa!

Henriikka
takki & villapaita/second hand, farkut/Levi’s, kengät/Vagabond
Kategoriat: muoti, oma tyyli 16 kommenttia

Punainen säkki ja perunamaa

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.