Villapaita ja sniikkerit

Taas kerran lausun saman vanhan virkkeen: Pidän kontrasteista. Juuri ne tekevät asuista mielenkiintoisia ja moniulotteisempia. Se, että on jotain mitä niin sanotusti ’ihmetellä’. Tällä kertaa sellaisen sympaattisen ja pehmeän villapidan ja upouusien sniikkereiden ero oli se juttu. Pehmoinen kuviovillis ja valkoisina hohtavat Niket, siinä vasta mukava parivaljakko.

Jollain tavalla ehkä kolmatta suuntausta edustava, Marimekon musta takki, yhdisti kaikki palaset yhteen. Pitkät takit usein toimivat niin, että vaikuttaa kuin asusta tulisi yksi, kun takki ylettyy sekä ylä-, että alaosan päälle. Snaijaatteko pointtini? Ilman pidempää takkia asu on enemmän ’paita ja housut’, kun taas pitkän takin kanssa ’kokonaisuus’. Ritva Fallan Marimekon takki on ollut nyt syksyllä päälläni varmaan vähintään joka toinen päivä. Kirpputori on ystävä, totean tässäkin kohtaa, sillä takilla oli hintaa 5 euroa.

Kjah kjah, sniikkereistä on vielä hihkuttava sen verta, että oli noita harkittukin! Varmaan kaksi vuotta. Ja nyt jenkkireissun kunniaksi kotiutin ne, kun hinta oli Yhdysvaltojen puolella lähes puolet kotimaisesta. Kelpaa kävellä kuralätäköihin.
Henriikka

sniikkerit/Nike, farkut/Levi’s, takki/second hand, villapaita/New York, enpä muista mikä pulju

Kategoriat: muoti, oma tyyli 30 kommenttia

Villapaita ja sniikkerit

30 kommenttia

 • Korvistyttö sanoo:

  voi vitsi! nyt kyllä inspiroiduin. tennarit, villis ja bleiseri, how cooooool

 • Jasmi sanoo:

  Tykkään tyttö sun blogista ja vaateyhdistelmistä :) Antaa inspiraatiota itellekkin, kiitos!

 • Marja ★彡 sanoo:

  Makeet kengät !

 • Kuhis sanoo:

  Nyt on niin päheet popot että piti ihan laahautua tänne kommenttiboksiin asti kiljumaan!

 • maria sanoo:

  upeen näköne! Kokokuva olis viel kiva, et näkis ton takin kunnolla:)

  • Henriikka sanoo:

   Yritettiin kovasti saada kokokuvaakin, mutta jotenkin näytin suhteellisen typerältä. Ei kuitenkaan huolta, takista tulee varmasti lisää kuvia myöhemmin.

 • Iiihanat kengät :)

 • Katja sanoo:

  Todella toimiva kokonaisuus!! Ja aivan upea kirpparilöytö tuo takki, ei voi muuta sanoa :)

 • Anni sanoo:

  mahti löytö toi Marimekon takki! :)

 • Mari sanoo:

  Miltä kirpparilta löytyy tollasia helmiä!? Entä mistä toi soma villapusero on? Kiitti muuten sun Fida-vinkeistä, kävin eilen Iso-Roban Fidassa ja kotiutin sieltä laadukkaan mummotakin plus liityin kanta-asiakkaaksi samalla :D

  • Henriikka sanoo:

   Tuon löysin Itäkeskuksen viereisen pienemmän kauppakeskuksen kirppikseltä. Joku ei ollut ihan havainnoinut, paljonko voisi takistaan saada. Ole hyvä vinkeistä, Fidat on mun lemppareita!

 • Alicia sanoo:

  Sun blogi ja tyyli on antanu tosi paljon uutta mun elämään. Joissain asioissa ajattelutapakin on muuttunut ja löydän elämästä paljon enemmän niitä pieniä iloja kuin ennen. Eiks oo outoa että joku tällänen nettiblogigin voi muuttaa toisen ajatusmaailmaa! Sä tunnut sellaselta ihmiseltä joka ei kaipaa elämäänsä kaikkea turhaa vaan saadakseen ittensä näyttämään paremmalta. Mäkin haluun asuntooni kalusteita ja astioita jotka ovat jo nähneet elämää, eikä niitä oo vaa tuotettu tehotuotannolla niin että joka kolmannella on sellainen kotona. Tästä tuli nyt ihan tyhmä pitkä kommentti mut halusin vaan kertoo et tää blogi on antanu mulle tosi paljon ja on mulle tärkeä (: <3 ja näitä tulee sulle varmasti aika paljon….

  • Alicia sanoo:

   nään susta vaan ihan pintapuolen, mutta pidän siitä tosi paljon :D

  • Henriikka sanoo:

   Tää oli käsittämättömän upea kommentti, vaikka olinkin myöhäinen vastaaja. Tuntuu hassulta ajatukselta, että tälläinen jokseenkin pinnallinen blogi voi tulla noin ihon alle. Samalla hienolta ajatukselta, jos oon onnistunut levittää hyvää mieltä jollekin.

   Kovasti syysrakkautta sinnepäin, Alicia ja kiitos.

 • Heidi sanoo:

  oot oikeesti ihan superkaunis! löysin blogis ihan vasta ja aaa tää inspiroi mua niin paljon :-)

 • sannero sanoo:

  nyt iski ritva falla -kateus, vau!

 • Vilma sanoo:

  Ihan superihana asu! Ja niin inspiroiva, pakko kokeilla joskus! (Eka pitää vaan hankkia tollaset hienot sneakerit ;) )

 • karoliina sanoo:

  ihana neule!

 • Henriikka sanoo:

  ANTEEKSI IHANAT TYYPIT. VASTAAN TEILLE IHAN PIAN. TOIVOO KAMALA IHMINEN.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.