Kenia mielessä

Fidan ja Suomen Huippumalli haussa -ohjeman yhteistyöstä innostuneena käväisin viime viikolla Hakaniemen Fidassa (Mistä lähtien olen tarvinnut erillisen syyn matkata sinne? Olenhan siellä miltei joka viikko). Yhteistyön tiimoilta oli syntynyt aivan mielettömiä kuvia, henkeäsalpaavia suorastaan. En itse ohjelmaa ole ehtinyt seuraamaan, mutta Keniassa otetut kuvat mykistivät: erilaisen kauniita ja puhuttelevia (paljaat varpaat!). Myös Fidalta löysin itselleni muutamia juttuja marraskuuta piristämään -ja Kenian jyskyttäessä takaraivossa kuvasin ne kartan edessä haha.
”Kolmioraitainen” neule lyhyillä hihoilla: turkoosia, marjapuuron- ja tummaa aniliininpunaista.
Kiiltävä, violetti anorakki kukkakuosilla ja suurella etutaskulla. Tähän rakastuin eritoten.
Vaaleanpunainen, glitter-kauluspaita. Mitä?
Niken räikeä tuulitakki. Eiköhän tämän avulla ylitetä kaamos kepeästi?
 Olen huomannut valistuneeni kirpputorikäynneilläni. Tästä täytyykin vaahdota ja avautua myöhemmin lisää. Olen vanhempi ja viisaampi, kuin vaikka viime vuonna. 
Ja psssst. Paljastan nyt, että lähiviikkoina aion avata pysyvän blogikirppiksen, mitäs tuumitte siitä? Itse innostun pienestä, miksen siis tästäkin. Kierrätys kunniaan, tyyliä unohtamatta. Huvittaa ihmiset, jotka kuvittelevat kirpputori-tyylin olevan automaattisesti kehno ja mauton, haiseva ja avuton. Mauttomuuden rajoilla voidaan toki vaeltaa vaaleanpunaisen glitterpaidan kanssa, mutta se onkin päätös, eikä epämääräistä, jonkinasteista ekologista elämäntapaa noudattavan henkilön väistämätön päätepiste.
Henriikka

EDIT: Huippumalli haussa -jaksot nähtävissä ruutu.fi:ssä (Fida-jakso 5.11.)

Kategoriat: kirpputori, muoti, ostokset 23 kommenttia

Kenia mielessä

23 kommenttia

 • Milla sanoo:

  Vau, mitä löytöjä! Mä tykkään etenkin kahdesta ylimmäisestä.

  • Henriikka sanoo:

   Kiitos Milla. Itsekin olin kyllä tyytyväinen. Ovat tosin vähän hankalia molemmat näin viileälle, mutta esim kesällä tuo neule-t-paita. Mieletön.

 • Pihla sanoo:

  Rakastuin Nikeen! Monesti kirpputoreilta löytyy paljon ihania vaatteita, jotka on aivan liian isoja tai ei muuten vain sovi päälle. Mut sitten kun löytää sen oikean vaatteen, se on just täydellisen kokoinen :)

 • huliafelicia sanoo:

  Mahtavia nuo kuvat! Blgikirppis ihana idea, kannustan !!

 • Anonymous sanoo:

  mitä kesäkameralle kuuluu? Onko löytänyt tien kotiin? ü

  • Henriikka sanoo:

   Ei ole vielä… hitaat ihmiset oi voi. Mutta tiedän, että toinen kamera on viimeisellä kuvaajalla ja toinenkin mahdollisesti matkallaan. Toivotaan että palaavat luokseni pian. En jaksa enää odottaa.

 • petra sanoo:

  Ei ei ei Henriikka ei! Glitterpaita on just MAHTAVA, ei todellakaan mauttoman rajoilla! Ihaaaana<3

 • Inka sanoo:

  Saako kuolata tuota taustalla olevaa karttaa? I-H-A-N-A!!!

 • Mari sanoo:

  Omituista jos joku pitää kirppis-tyyliä mauttomana kun erilaisia kirppiksiä ja second hand-putiikkeja alkaa olla joka lähtöön..kirpparit kunniat<3 Ja toi glitter-paitahan rokkaa :)

  • Henriikka sanoo:

   Toiset on luonnostaan hillitympiä ja sellaisia, jotka karttaa vanhaa ja käytettyä. Itse puollan kyllä kierrätystä ja rakastan vintagelöytöjä sydämeni pohjasta.

 • Nunnukanuu sanoo:

  Joskus joltain mökkidriftausreissulta tarttui mukaan tuommonen kukka-anorakki, mutta turkoosi! Siihen kuului myös hame tai housut samaa kangasta. Hävisin kuitenkin saaliinjaossa kivi-paperi-sakset, harmitti.

 • Aada sanoo:

  Blogikirppis kuulostaa kivalta idealta! :) Nimenomaa, kierrätys kunniaan!

 • maria sanoo:

  Toi vaaleanpunainen glitterpaita on just semmone, mitä tarvisin nyt. IHANA!!

 • Anonymous sanoo:

  Vanha rakkauteni, Urho Hietanen, kääntyisi nämä vaatteet nähdessään haudassaan ja sanoisi taas: ”Kui helvetin taval sitä voi oikke rakasta rätei ja lumpui? Jokku rakastava nätei flikoi, ja sen mää kyl ymmärrä, mut kuin helvetin taval rätei? Ei, mää ole mahdottoma hämmästyny. Mää ihmettelen oikke kauhiast tämmöst ja ole niinkun klavul päähä lyöty.”

  Minä ymmärrän hitusen, ehkä :D

  • Henriikka sanoo:

   Minä taas käännyn haudassani, vaikka vielä elän, ja nauran katketakseni tälle viestillä. Ihan sairaan hyvä. Siis voi että, kun voi olla mukavia letkeitä ihmisiä siellä ruudun takana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.