Lontoo: Notting hill

Hyvää huomenta, väki siellä kahvikuppien ääressä. Aloitin eilen Lontoon kuvien purkamisen ja ensimmäinen pikkuinen satsi olisi nyt tässä. Reissuni oli lyhyenlainen ja vaikka se oli ensi kertani kyseisessä suurkaupungissa, en tainnut mennä aivan sääntöjen mukaan: en nähnyt Big Beniä, London Bridgeä, Thamesia, enkä käynyt yhdessäkään museossa (Tatekin sulkeutui aivan liian aikaisin). Mitä? En ymmärrä kuinka saatoin välttää nämä kaikki, mutta askeleeni kulkivat keskustasta aina vähän poispäin. Urbaania kuljeskelua -sitä matkani oli parhaimmillaan. Ensi kerralla panostan sitten kunnolla.

Notting hilliin suuntasin kauniina sunnuntai-iltapäivänä. Notting hillin kuuluisa Portobello Market oli parhaat hetkensä nähnyt jo lauantaina, mutta oli mukava vain haahuilla ja katsella kauniita rakennuksia. Jos kaikki perinteinen jäikin näkemättä, niin ainakin arkkitehtuuria hämmästelin kahta kovemmin. Nyt tiedän, mistä Play Mobil -talot ovat saaneet inspiraationsa.
Tämän ylläolevan kolmikon yllätin kuvapyynnölläni. He näyttivät niin herttaisilta ja toisiinsa mätsääviltä, että heidät oli pakko ikuistaa muistikortille. Kuinka hyvältä näyttääkään tuo turkoosi+leopardi+burberry-yhdistelmä, ja oikeanpuoleisen kaverin vaaleanruskea nahkatakki.

Lisää fiiliskuvia olisi lähipäivinä tarjolla, toivottavasti kelpaa.
Perjantaipäivä ainakin kelpaa, voiton puolella mennään.
Huomenna suuntaan rakkaan ystävän häihin kauas pohjoiseen. Noh, Ouluun. 
Olen ollut depiksessä tämän laskevan pimeyden vuoksi. En tosin muuten, mutta asukuvien nappaaminen on niin vaikeaa. Mutta aion nyt viikonloppuna skarpata, jotta pääsen takaisin ruotuun. 
-Henriikka
Kategoriat: matkustus 19 kommenttia

Lontoo: Notting hill

19 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Tarkotitko Tower Bridgeä? London Bridgessä kun ei ole mitään nähtävää:D Ja unohdit London Eyen! hih.. Harmi ettet nähnyt niitä. Big Beniä nimittäin voisi tuijottaa tuntikausia, se on niin valtavan kaunis vaikka kliseeltä kuulostaakin. :)

  • Henriikka sanoo:

   Varmaan tarkoitin hih. Tässä se nyt tuli selville, kuinka huono Lontoon turisti olin. Aion todellakin kiertää nuo paikat, mutta vasta tulevaisuudessa.

 • Veera sanoo:

  Tervetuloa tänne Ouluun! :)

  Itse oon nähny juurikin nuo nähtävyydet Lontoossa mitkä missasit, mutta puolestani en oo käynyt Notting Hillissä, mikä vääryys! Täytyypä korjata se ens kerralla! Ja sun se Tate, tykkäät siitä ihan varppina :) Ihania taloja, ja vitsi miten tyylikkään ja soman kolmikon oot bongannut! ja tuo Hugh Grant :D

  • Henriikka sanoo:

   Kiitos Veera! Oulu oli kaunis ja kohteli hyvin.

   Mun on todellakin tulevaisuudessa kierrettävä nuo kaikki mestat. Kun sun on taas päästävä Notting Hilliin, Hugh Grantin kainaloon.

 • Anonymous sanoo:

  Voi vitsi, itse olisin varmaan juossut pää kolmantena jalkana karkuun jos joku olisi tullut kameran kanssa kohti !! :D Aivan ihania nuo rakennukset<3

 • Anonymous sanoo:

  Mä luulen että nää on tuhat kertaa mielenkiintosempia kuvia kuin otokset noista perinteisistä kellotorneista, silloista ja mainostauluista. Ne tietty pitää kerran elämässään nähdä mutta ei niitä kuvia jaksa kukaan katella, ne on jo nähty noin tsiljoona kertaa! ;) – Herra Hugh

  • Henriikka sanoo:

   Pssssst ! Niin minäkin luulen. Näen ne perinteiset sitten ensi kerralla, nyt keskityin tähän kaikkeen kiinnostavaan.

 • Anonymous sanoo:

  Hugh Grant <3

 • Jenni sanoo:

  Tervetuloa Ouluun! Muista pakata vaatetta mukaan. Merituuli osaa olla viheliäinen. :)

  Minäkin tahon Lontooseen. Pastellitaloja ja aksentti. Ah.

  • Henriikka sanoo:

   Kaunis, kohtalokas, kylmä Oulu. Onneksi häät olivat lämpimät.

   Se aksentti on ihana, mutta niin vaikea. Ymmärsin ehkä puolet. Haha.

 • Fleur sanoo:

  Hey Henriika I LOVE the layout of your blog! Great background, fantastic drawings and nice typo’s! Congrats :)!

  Xoxo,

  Fleur
  http://www.LaVieFleurit.com

  • Nenna sanoo:

   OI LONTOO! Notting Hill oli yksi ihanimmista, kun siellä kävin. Ootan hirveesti että lisäät vielä kuvia koko reissusta :)

  • Henriikka sanoo:

   Thank you Fleur! I also Love it, thanks to my friend Ville N.
   xoxo.

   Ja Nenna, Notting Hill oli upea, muttei voittanut Bricklanea. Kuvia tulossa, ei hätää!

 • Mi Mi Mendine sanoo:

  Niin kauniita taloja ja ihmisiä…. Haluan matkustaa Lontooseen niin pahasti!<3

  • Henriikka sanoo:

   Niin on. Ei voi kun vain ihailla. Sun on otettava arjen irtiotto, säästettävä pikkuisen rahaa ja lennätettävä itses kaiken keskelle.

 • eve sanoo:

  Oih, nää kaikki lontookuvat on niin ihania. Ei ainakaan auta tätä kokoajan nousevaa matkakuumetta, kun tietää että enskesänä pääsee samoihin maisemiin, mutta ehkä se ei haittaa.. ;-)

  • Henriikka sanoo:

   Voi että, toivottavasti Suomi ei nyt täysin masenna. Mutta nimenomaan, kun tiedät pääseväsi, niin eihän matkakuume ole ollenkaan pahasta :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.