Armas joulu

Niin se joulu taas meni ja on aika hiljalleen palata joulutunnelmista takaisin pakkaseen. Tapaninpäivän tanssit skippasin suosiolla ja keskityin vielä suklaakonvehteihin. Tässä jutussa ripottelen vähän tunnelma-kuvia joulunajalta. Aatto olikin tänä vuonna spesiaali, sillä lapsuudenkodin sijasta olin vähän uudemman perheeni ja Jannen vanhempien luona. Uudesta paikasta huolimatta joulu oli yhtä armas ja tunnelmallinen kuin aina ennenkin. Kuusi tosin tuoksui voimakkaammin kuin koskaan ennen ja mantelin sijasta puurosta löytyikin cashew-pähkinä. Joulupäivänä matkasimme minun vanhempieni luokse ja vietimme toista joulujuhlaa. Rakkaiden ihmisten ympäröimänä sai taas laulaa joululauluja, vaihtaa paketteja ja valvoa myöhään yöhön.

Joulu ei ole kyllä ainoastaan muutama päivä, vaan melkein kokonainen vuodenaika: 
kevät, kesä, syksy, joulu, talvi. 
Ja kun vuosi pyörähtää uuteen, niin voi jo alkaa askarrella ensi vuoden joululahjoja.
Henriikka
Kategoriat: juhlapyhät, juhlat 5 kommenttia

Armas joulu

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.