Christmas jumper

Esittelyssä yksi lemppari-joululahja: bling bling bling villapaita. Janne tietää, että tie vaimon sydämeen käy Beyond Retron kautta, ja niinpä pakettiin päätyi kymmenin muovitimantein koristeltu villapaita. Vi Vien Forest -merkkinen villapaita on 45% lampaanvillaa, 20% angoraa ja 35% nailonia. Pohdiskelin ja tutkiskelin tuota kuviointia, että onko se ollut paidassa alunperin kiinni. Googlailun jälkeen löysin tismalleen samanlaisen villapaidan, joten päädyin tulokseen, että eiköhän tämä ole tällaisenaan ollut alusta saakka. Lisäksi Vi Vien Forestilta löytyi vintage-nettisivuilta lukuisia muitakin paljetein ja timantein koristeltuja vaatteita. 
Sitä sopii miettiä, miksi näytän niin surulliselta, vaikka päällä on yksi mukavimmista villapaidoista pitkään aikaan. Voi olla, että yritän hakea iloturpa-kuvilleni vastapainoa, tai sitten joulusuklaa on saanut vatsani kipeäksi. Seuraavat pari päivää kuluvat matkajärjestelyjen parissa, sillä niin kuin jo aiemmin kerroin, niin ulkomaat kutsuvat ennen uutta vuotta. Ja miksenpä samalla paljastaisi päätepysäkin olevan Thaimaa. Voin jättää villapaidan kaapin pohjalle muutamaksi viikoksi. Luultavasti kestän sen.
Henriikka
Kategoriat: muoti, oma tyyli 20 kommenttia

Christmas jumper

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.