My future home 2020

Löysin yhden upeimman kodin pitkään aikaan lueskellessani Keltainen talo rannalla -blogia. Muotisuunnittelija Gretchen Jonesin persoonallinen koti sykähdytti kerta heitolla. Hallittu kaaos, murretut värit, lukuisat pienet yksityiskohdat ja vahvat kuosit. Näitä sanoja puski mieleeni kuvia katsellessani. Maalaukset ja taideteokset seinällä, niitä tulen hankkimaan, kun joskus kykenen. Pidän siitä, että taulut on ripustettu rykelmiksi, ja näin ne muodostavat aina myös laajemmat taidekokonaisuudet. Sarvet, maatuskat, korut ja kengät. Näitä kuvia voisi katsoa tunteja.

My future home 2020. 
Nyt kun häät on jo vietetty, niin kaikki suunnittelu-into menee pitkälti siihen.
Henriikka
Kuvat: Maia Harms
Kategoriat: sisustus 16 kommenttia

My future home 2020

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.