Valokuva-joulukalenteri

Aion tässä kertailla vähän marraskuun puuhiani, vaikkakin vinkkinä tämä on teille tälle vuodelle vähän liian myöhäinen. Kyseessä on tämänvuotinen joulukalenteri. Viime vuonna tein pieniä yllätyspusseja, joskus olen myös kirjoittanut 24 korttia, piilottanut pilttipurkkeihin karkkia tai luvannut kuukauden jokaiselle päivälle pieniä palveluksia. Joulukalenterit on lemppareita, ai että! Mainiota, että kalenterivuoteen kuuluu yksi kuukausi, jolle on ihan oma helmi juttunsa ja joka päivälle yllätyksiä.
Tänä vuonna viritin yllätyksena meidän seinälle valokuva-kalenterin yön pimeinä tunteina, kun Janne oli keikkareissussa.
Ripustin seinälle neljä juuttinarun pätkää ja jokaiselle narulle kuusi kartonkista luukkua pienillä pyykkipojilla. Luukkuihin liimasin vielä punaisesta, valkopilkkuisesta servetistä pienet palaset. Luukkujen numerot painoin käsin leimasimilla ja jokaisen luukun taakse kätkin yhden tai useamman valokuvan. Valokuvat oli muistoja yhteisistä hetkistä ja retkistä, sekä muita osuvia valokuvia muistuttamaan kesästä, ystävistä ja perheestä. Muutamien luukkujen taakse kätkin valokuvien lisäksi myös lahjakortteja ja alennuskuponkeja.

Paperiset valokuvat ovat meille molemmille tärkeitä, ja siksi kalenteri oli onnistunut valita.
Oli hauska käydä kuukauden ajan läpi monia kuvien tapahtumia ja muistoja.
Digitaaliaika, et ole onnistunut päihittämään meitä.
Henriikka
Kategoriat: DIY, juhlapyhät 22 kommenttia

Valokuva-joulukalenteri

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.