Arvonta: Haluutko uuden nimen?

Kuka muistaa sen lapsuuden hämmentävän aivottoman jutun, että toiselta kysyttiin: ”Haluutko uuden nimen?” Ja sitten kun toinen vastasi esimerkiksi ”en”, niin sitten vastattiin: ”Okei, sun uusi nimi on ’en’.” Jokainen sitten opetteli vastaamaan sen oikean oman nimensä kysymyksen perään, jottei olisi joukon typerys. Tämä juttu menee tietenkin samaan kastiin niiden ”Pelkäätkö isää ja äitiä?”- ja ”Kuinka monta tähteä on taivaalla?” -arvuuttelujen kanssa (olen valmis ottamaan sen riskin, että kukaan ei tiedäkään näitä lapsuuden leikkejä ja jään nolosti itsekseni muistelemaan).

Tämä oli löyhä aasinsilta nimi-asiaan, sillä nimesi.fi tarjoaa arvonnan kaikille aamukahvilla-lukijoille. Palkintona on tietysti ikioma nimikoru. Voittaja voi sitten valita, haluaako korussa killuvan alkuperäisen nimen vai jonkun ihan uuden. Arvontaan voit osallistua kirjoittamalla kommenttipoksiin minkä nimen valitsisit itsellesi (omaksi nimeksesi), jos saisit valita kaikista maailman nimistä. Tätä nimeä ei siis tarvitse koruun laittaa. Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi. Arvonta suoritan rehellisin keinoin sunnuntaina 27.1.2013, joten kommentteja voi jättää viikon ajan, lauantain keskiyöhön saakka. Lisäksi alekoodilla ”aamuk10” saat nimesi.fi:stä -10 % alennusta 28.2.2013 asti.

Huomenna palaan Bangkokista kotiin, ja aloitan kommenttirästien vastaamisen mitä pikimmiten. Sitten on aika siirtyä loma-muudeilta opiskelutunnelmiin ja työkuvioihin, ja samalla päivittää itselleen, mitä blogi tulee sisältämään alkaneena vuonna ja tulevina viikkoina. Päässä pyörii vaikka mitä, mikä olisi mukava purkaa bittiavaruuteen. Loma on ollut mitä parhain, Thaimaa on kohdellut hellien, eikä huominen 11 tunnin lentokaan kauhistuta. Voi olla, että lentokentän lehtihyllyltä lähtee matkaan joku kunnon Vogue, jottei lentotuntejakaan tarvitsisi turhan epäesteettisesti käyttää.

Kauniita unia ja onnea kaikille. Kaikkia ei arpaonni suosi, mutta ainakin kaikki Henriikka-nimiset voivat sitten lainata välillä tätä minun.

– Henriikka (nainen, joka inhosi nimeään niin pitkään, että tajusi sen olevan oikeastaan aika kiva)

EDIT: Arvonta on päättynyt. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kategoriat: asusteet, kilpailut ja arvonnat, korut, muoti 167 kommenttia

Arvonta: Haluutko uuden nimen?

167 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Oon oikeestaan tosi tyytyväinen omaani: Veera siis

  veera.tuhkala@ylakaupunginyo.fi

 • aurinkosuussa sanoo:

  -Sano tähti?
  -Tähti?
  -Sun hampaat kalisi ja lähti HAHAHAH

  Tälle ainakin naurettiin kerta toisensa jälkeen :’)

 • Vööra. sanoo:

  jooo mää ainaki muistan ton!
  Mää oon iha kohtuu tyytyväinen omaan nimeeni vaikka turhan yleinen se onki. mut jos on pakko valita joku nii se ois varmaan joku aurora tyyliin. aakkosten alkupäästä kuitenki.
  Terveisin Veera jolla on ala-asteella jääny traumoja et se on aina aakkosten viimenen :D

  veeraose@hotmail.com

 • Iiris sanoo:

  En tykkää omasta nimestäni, mutta se näyttää ihan nätiltä kaunolla kirjoitettuna! ;D Eli siis Iiris. En osaisi kuvitella mitään muuta nimeä itselleni :p

  iiris.hynonen@gmail.com

 • Aada sanoo:

  Mä olen vasta näin aikuisiällä tykästynyt mun omaan nimeen ja varmaan tilaisinkin korun ihan vaan sillä eli ”Marianne” :)

  aadanpostilaatikko@gmail.com

 • moona sanoo:

  Ennen en tykännyt kun nimi oli suht. harvinainen. En oikeen koskaan kuullut ketään sanottavan samalla nimellä kuin minä. Ja yleensä sillä nimellä kutsuttiin vain koiria :D Nykyään en tykkää kun nimi muutama vuosi sitten tuli kalenteriin ja kaikkia pikkulapsia sanotaan samalla nimellä. Ainutlaatuisuus lähti, mutta nimi on siis Moona. :) Tykkään silti nimestäni! :)
  moona.huumonen@gmail.com

 • julia sanoo:

  Ite oon oikeastaan aina tykännyt mun nimestä, tai no jos ei lasketa sitä, kun pienenä oli kamalaa olla Julia kun kaikki kiusasi Roomeosta. Ainut hankaluus on, kun se kirjotetaan yhdellä ja sanotaan kahdella u:lla, niin aina saa olla korjailemassa.

  Mun toinen nimi on Milka, tykkäisin siitä myös ensimmäisenä nimenä. Se tulee siitä suklaasta, joo.

  julia_hamara at hotmail.com

 • Heidi on aika tyypillinen nimi ja koen sen ehkä hiukan tylsäksi.. Lapsena leikkiessä halusin aina olla Sini, sekin on tosin jäänyt. Nyt mieleinen nimi voisi olla tyyliä Elise, mutten osaa kuvitella itseäni sen nimisinä. Ehkäpä valitsen siis toisen nimeni, eli Elinan :)
  elinaheidi@gmail.com

 • petraa sanoo:

  Oon ite tyytyväinen omaan nimeeni :-)
  Ja jos nyt sattuis arpaonni suosimaan, niin koruun haluaisin nimen ’Sari’ :-)

  p0wertatti@hotmail.com

 • HannaB sanoo:

  Muistan kun lapsena mietin että miks mun nimeksi piti juuri tulla Hanna.. :D Mutta nykyään olen tyytyväinen siihen :)
  (hanna8201@luukku.com)

 • Anonymous sanoo:

  Elena olis kaunis nimi. Vaikka omalla nimellä korun tilaisin..
  sopso@hotmail.fi

 • ida sanoo:

  tykkään omasta nimestäni, eli idasta. :> toisaalta idalina on kiva, se on vähän kuin mun lempinimi koska siinä yhdistyy mun eka ja toka nimi!

 • minttu sanoo:

  Itekkin aina ennen inhosin omaa nimeä ja haaveilin nimestä Bettiina toisaalta nyt en vaihtaisi nimeäni mihinkään joten nimen Minttu ottaisin:)!

 • Emma sanoo:

  Beda!

  Pidän kaikista etunimistäni, mutten täysin niiden muodostamasta kokonaisuudesta. Siitä puuttuu särmää. Isoisoäitini nimi Beda rytmittäisi nimijonoa ja toisi siihen harvinaisemman sävyn. :)Itse asiassa joskus kuvittelen itseni jo vahingossa Beda-nimiseksi…

  emma.kah@hotmail.com

 • elena sanoo:

  Omalla nimellä mennään, tykkään kun ei kovin usein törmää samannimisiin ihmisiin. (:
  Elikkäs Elena.

 • Tilda Vanilla sanoo:

  Pienenä olisin halunnut olla Tiian sijasta Tia-Maria, mutta nykyään olen ihan tyytyväinen :)

 • aion sanoo:

  Itse valitsisin kai uudeksi nimeksi tädin nimen Aino.
  Jotenkin kaunis ja suomalainen. Lisäksi ’ai’ tarkoittaa japaniksi rakkautta ja ’no’ merkkaa taas genetiiviä eli raaka käännös olisi nimelle jotensakkin että ’rakkauden’ tai jotain.:)

  lauranen@live.fi

 • Jennifer sanoo:

  kääk osallistun! Mun mielestä Amelie olis vaan niin söpö nimi ehkä siks vaan ku se leffan hahmo on niin symppis. Mutta joo mun nimihän on Jennifer ja kaverit kutsuu ties millä ihme kalastajafer, jenskafer, jemppafer, jenski :D::D lista jatkuis loputtomiin. Jos voittaisin olis kyllä aika kiva omalla nimellä vaan. Ei vitsi oon kyllä aika kade ku oot siellä Bangokissa! Olin siellä viimeks kaks ja puol vuotta sitten ja kaipuu on kova. Frankien sivuilta bongasin että siellä myytäis muistaakseni Asia booksissa lehteä. No ainaki siellä on ollu sika kivoja paikallisia lehtiä esim. Cheeze! Ja kyllä mä aineski tunnistan noi lapsuuden leikit :D haha

 • Milla sanoo:

  Mä valitsisin varmaankin Amélie, koska mua alkaa aina hymyilyttämään, kun ajattelen Amélie-elokuvaa ja Pariisia. :)

  millamainenblogi(at)gmail.com

 • Essi sanoo:

  Jos vaihtaisin nimen, niin ottaisin toisen nimeni eli Amandan :>

  ettu_@hotmail.fi

 • Anonymous sanoo:

  Hmmmmmmmm pienenä olisin halunnut olla Maria, don’t know why.. Nykyisin oma nimi on ihan hyvä :—-)

  lotta.ylinen@hotmail.com

 • elpau sanoo:

  Pienenä vihasin toista etunimeäni, joka on Edith. Nyt jos saisin valita, ottaisin varmaan sen kutsumanimekseni :)

  ellasii-@hotmail.fi

 • Kaisa sanoo:

  Oon aina halunnu olla mies (pukeutuisin vain pukuihin, mulla olisi tuhansia kravatteja ja kalvosinnappikokoelmaani kadehtisi koko kulmakunta), joten tästä johtuen rakastan miesten nimiä: Benjamin, Rasmus, Elias, Aleksi. Kaikki tämä johtaa siihen, että jos vaihtaisin nimeni ja olisin mies (damn.) niin nimekseni tulisi Johannes. :D
  – Kaisa ja nykyään tykkään jo omasta nimestäni ja sukupuolestani.
  kaisa.kahra@gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Tykkään lyhyistä ja noh ytimekkäistä nimistä. Minusta Enna on kaunis, harvinainen vanhanaikainen nimi, vaikka en nimeä ehkä rupea itselle vaihtamaan niin ehkä joskus annan sen lapselleni.
  Mari.santaharju@netti.fi

 • Heli sanoo:

  Itse tykkään nimestä Hilppa, se on jotenki tosi symppis. :-) Myös islantilaiset nimet kuulostaa hauskoilta.

  wyned@windowslive.com

 • Kiskis I sanoo:

  Olen aina ollut sitä mieltä, että nimeni on harmillisen pitkä. Ja vielä väliviivalla. Jos nimi olisi ollut lyhyt ja ytimekäs olisi naimisiin mennessä voinut harkita yhdistelmäsukunimeä, mutta nyt jos olisi sen ottanut olisi koko nimelle tullut mittaa 23 merkkiä. :D Lisäksi nimeni Anne-Mari niin harmillisen usein sekoittuu esimerkiksi Anna-Mariksi, Anna-Maijaksi tai Marianneksi. Lisäksi aina on joku, joka kutsuu Anskuksi, vaikken sitä lempinimekseni tunnustakaan. Ala-asteella paras ystäväni keksi kutsua minua nimellä Anskis, ja siitä se sitten lähti. Siitä on jalostunut myös lähipiirin käyttämä Kiskis. Näin aikuisiällä hyväksyn jo Anne-Marinkin, mutta koruun ottaisin kyllä nimen Anskis.

 • Ansku sanoo:

  Hmm, jos en saisi olla sen niminen mitä oon nyt, haluaisin olla varmaankin Rebekka, ja jos oisin enkunkielinen, niin Rebekkah, nimenomaan mahdollisimman vaikeesti kirjotettuna :D

  ansku.haukka@gmail.com

 • jnnnaa sanoo:

  Olen aina halunnut olla Anastasia, en vain tiedä miksi! Tämä nimi vain jotenkin kuulostaa mielessäni hyvältä, ja olisi mahtavaa jos oikea nimeni olisi Anastasia. :) Joten se on se nimi, jonka koruun kaikista maailman nimistä valitsisin.

  jenna.itkonen@hotmail.com

 • Jenni sanoo:

  En oo tähän päivään mennessä hyväksynyt omaa nimeäni, Jenni-Mariaa. Se on lyhentynyt Jenniin, varmaankin siitä saakka, kun sain ääneni penskana kuuluviin. Villeissä unelmissa voisin ottaa ehkä sen koruksi ja haastaa itteäni, mutta taidan nössöillä ja valita kuitenkin Jennin, siitä tykkään. :)

  wintly(a)gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Olen ihan suhtkoht tyytyväinen tämänhetkiseen nimeeni, mutta jos saisin valita olisin Tilda! Tilda vain on mielestäni niin kaunis ja erikoinen nimi, että sitä ei mielestäni voi olla haluamatta itselleen!

  jnnnaa@gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Pienenä en tykänny mun nimestä ja edelleenki ärsyttää kun ihmiset sekottaa aina pinjaan tai pauliinaan tai ihan mihinkä vaa p:llä alkavaan nimeen. Mutta pieta oisin varmaan vaikka saisinkin vaihtaa. Eevi ois kyllä potentiaalinen vaihtoehto. Pieta.puupponen@gmail.com

 • veera sanoo:

  Pienenä en tykännyt toisista nimistäni Marilla Valmetar, mutta nyt sen voisinkin kaulaani laittaa koristeeksi. On vain vähän liian pitkä, joten jompi kumpi näistä.

  veera.kananen@hotmail.fi

 • mmmarr sanoo:

  Tykkään kyllä omasta nimestäni mutta Aino tai Senja olis kivoja vaihtoehtoja.
  marikakettunen@hotmail.com

 • Mira sanoo:

  Mä tykkään omasta nimestäni kamalan paljon, enkä muista että pienenäkään olisin sitä inhonnut. Eli ihan mielelläni pysyisin Mirana, mutta toisaalta en olisi pistänyt pahakseni sitäkään, jos vanhemmat olisi antanut nimekseni Nita, kuten ensin meinasivat. Mielestäni sekin on tosi nätti ja vähän Miraa erikoisempi nimi.

  miraniem@gmail.com

 • Nnnetz sanoo:

  Pienenä halusin olla nimeltään silloisen naapurintyttömme mukaan: Tiina. En sen itse nimen vuoksi, vaan koska ihailin häntä monessa asiassa. Mutta olen jo pitkään pitänyt omasta nimestäni, mikä taas on Marinette. Ei katkoviivaa, ei väliä. Simppelisti yhteen. Enkä vaihtaisi sitä tänä päivänä mistään hinnasta!

  Sellaista kuin mun nimeni, ei täällä Suomenmailla kauheesti tule vastaan eli melko uniikki (taisin olla 12toista Marinette koko Suomessa äidin mukaan? Wou). Mun nimi on muutenkin niin jotenkin Ranskasta päin tuleva et kyllä ylpeänä sitä kannan, koska ranskalaista musiikkiakin popittelen silloin tällöin ^^..vaikka kuulemma näytän ”italialaiselta nukketytöltä” jolla on ranskankielinen nimi, ehh.

  Mutta oon joo kohdannut paljon sitä kun nimeäni väännellään tuosta vain, miksi vain. Ei se mua sinällänsä haittaa, kyllä ne muutkin sen sitten oppivat ajanmyötä jos ovat tekemisissäni useammin :P

 • Saara sanoo:

  Oon aina ihastellu lyhyitä ja ytimekkäitä nimiä ja suureen suosioon onkin noussu nimet; Mari ja Mia. Lyhyt, mutta ytimekäs ja kaunis. Tämä Saara nimi on myös ihan kiva. Ainaki pitkän historian omaava! :)

  saarawiik@gmail.com

 • -amp sanoo:

  -Sano kissa.
  – Kissa.
  – Sullon housussa pissa!

  Hihhihihihihi!

  Pienenä vihasin mun omaa nimeä, koska se ei sopinut mun poikamaiseen luonteeseen: Annamari. Nykyään se on ihan jees, paitsi vieläkin se jää aina kurkkuun takeltelemaan, kun joudun sen jollekin sanomaan. Mulla on siis pienestä asti ollu lempinimi Amppa, jonka isosiskot keksi mulle koska olin niin.. Amppamainen kai :D

  Haluaisin olla Lumi!

 • liisamaria sanoo:

  Kyllä tuollaisessa korussa pitäisi lukea Carrie! ;-) Hahaa, no ei sentään. Pienenä halusin olla Emma, mutta nykyään mielestäni Enna olisi vielä kauniimpi suomalainen nimi.

 • laura sanoo:

  Mulla on ihan kiva nimi, Laura! En oo koskaan miettiny mikä itse haluaisin olla, vaan mä mietin lasteni nimiä! Tosi moneen vähän vanhempaan nimeen, kuten Hertta ja Väinö olen ihastunut! Itselleni haluaisin varmaan jonkun vähän pidemmän nimen, joka näyttäisi nätiltä kirjoitettuna, sekä sen olisi oltava vähän erikoinen! Olivia esimerkiksi on kaunis nimi. Sekä Emilia! Jopas innostuin.

  llaura.manninen@gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Nykyään oon ihan tyytyväinen nimeeni, mutta pienempänä olisin kovasti halunnut olla kristiina, se kuulosti jotenkin mukavan kuninkaalliselta :D

  t95323@student.uwasa.fi

 • loveless sanoo:

  Mä pidän mun nimestä, oon myös Laura :D vaikka Lauroja on ihan hemmetisti maailmassa, niin silti mä en vaihtais mun nimeä mihinkään, koska tää on niin kansainvälinen (kävin mm. kesällä Lontoossa ja siellä mua palveli tyttö jonka nimi oli Laura, siit tuli hyvä fiilis :-) Vaikka joskus harkitsin nimen vaihtamista ja sillon olisin halunnu olla Lily, se on yks kauneimmista nimistä mitä tiedän!

  noksu92@gmail.com

 • Milla sanoo:

  Oon aina tykännyt omasta nimestäni, vaikka joskus pienenä halusinkin olla Millan sijasta Minna kuten äitini. Pidemmät nimet on tosi nättejä, mutta silti en ehkä omastani luopuisi. Jos kuitenkin on pakko joku nimi sanoa, niin ehkä mä Taru tai Eveliina olisin.

  milla.tuppuri@suomi24.fi

 • Anonymous sanoo:

  Teen aina kaikille selväksi että minua täytyy kutsua lempinimelläni eikä omalla yhdysnimelläni väliviivalla, ei sillä että nimi naista pahentais, en vain koe sitä ”virallista nimeä” omakseni… Joten olen ihan ok Anskuna, onneksi saan kohta tyttövauvan jonka saan nimetä mieleni mukaan :D Itse halusin pienenä olla Krista, en kylläkään enää..

  -Alma-

 • Anonymous sanoo:

  Pidän nimistäni. Pidän siitä että se on kansainvälinen mutta kuitenkin kotimainen, ja myös toinen kotimainen joka on toinen kieleni. Ja tuollaisen korun tilaamista olen miettinyt niiiinn piiiiitkäääään. Omaan nimeeni olen ihan tyytyväinen mutta aina silloin tällöin mietin nimiä, mitä nimiä vaikka antaisi lapsellensa jos sellaisia joskus ilmaantuu.
  – Rosa

  rosavalkeavirta@gmail.com

  ps. kamera lähti eilen minulta kohti seuraavaa kuvaajaa :)

 • Eveliina sanoo:

  Tykkään kyllä omasta nimestäni, mutta se ei ole päässyt kovinkaan kulumaan. Kutsumanimen ”Eveliina” ollessa nimistä toisena, olen yliopisto-sairaala-ymsvirallisetjutut -maailmassa se ensimmäisenä nimenä oleva, ja ystävät ja tuttavat kutsuvat lempinimellä, jossa Eveliinan kanssa yhtä on vain alkukirjain. Muutoin en osaisi kyllä ollakaan :D.

 • katriina sanoo:

  Katriina on aika kiva!

 • Anonymous sanoo:

  Aurora! Kiukuttelen välillä koska vanhempani valitsi sen vasta toiseksi nimekseni :)
  emasuo@utu.fi

 • Anonymous sanoo:

  Oma nimi on sonja ja vaikken tästä välillä tykkää, en silti vois muukskaan vaihtaa! :) valitsisin siis nimen Sonja

  S-onjaaa@hotmail.com

 • Piia sanoo:

  Kuinkahan monesti elämäni aikana minulta on kysytty: yhdellä vai kahdella i:llä? Ja harvoin se on kysymättä oikein kirjoitettu. Eli Piia kahdella i:llä.

  Niin ja joskus teini-ikäisenä sain kuulla, että minusta melkein tuli Miia. Kolme ämmää olisi kuitenkin ehkä ollut liikaa. Nimikirjaimet PMM ovat varsin riittävät :)

  piia.myller@gmail.com

 • Janina sanoo:

  Tykkään kyllä tuosta Janina-nimestäni, en oo ikinä ajatellu mitään muuta:D Mutta jos pitäisi valita, niin ei ainakaan mikään ihan perus tai tosi lyhyt. Miesten nimistä olisi helpompi valita, haluisin olla joku mikä päättyy konsonanttiin! Julius, Samuel, Nikolas, Jasper….

  salmelajanina@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Nea on kiva, mutta yhtä hyvin voisin olla Nanelia!!

  nea.karila@hotmail.com

 • Iida Toimela sanoo:

  Naama, koska minusta se on kaunis nimi, vaikka suomenkielessä herättäisikin kysymyksiä. Se ei ole siis oma nimeni, mutta kelpuuttaisin sen koska tahansa. Naaman esiintyy raamatussa, mutta se on miehen nimi, silti sekin kuulostaa minusta kauniilta korvassa.

  iida.toimela@gmail.com

  • Anonymous sanoo:

   oon luullu että kyseessä on joku turkasen suvun keksimä lisänimi :O

 • AINO sanoo:

  Haluaisin olla Minttu tai Hilla. Jos saan kaksi tyttölasta joskus hamassa tulevaisuudessa, nimet ovat siinä, sanoi isä mitä tahansa.

  vetoketjuparsa@hotmail.com

 • Aino sanoo:

  Tykkään todella paljon nimestä Meelis ja joskus päätin haluavani olla Myy. Nykyään pienenä inhoamani nimeni Aino kuulostaa jo ihan hyvältä ja sen siis koruunikin kirjoittaisin..
  aino.kimppa@ovi.com

 • Marianna sanoo:

  Hihii! Minä olen varsin sinut oman, pitkän nimeni kanssa. Olen silti huomannut, että tykästyn aina eniten sellaisiin nimiin, jotka saavat hymyilemään – eli e- ja i-kirjaimia sisältävät nimet viehättävät. Soinnillisuus on myös kivaa ja pidän usein nimistä joissa on ällää ja ärrää. Ellen, Veera, Elena… kansainvälisistä Eleanor on ihan lemppari.

  maorpent@student.jyu.fi

 • Heidi sanoo:

  tykkään omasta nimestäni ja sen myös koruun ottaisin, mut nykyään oon tosi ihastunut nimeen LUMI <3
  heidi_one@hotmail.com

 • MKK sanoo:

  Lapsena halusin olla Tilhi tai Tilli tai (jopa)Persilja (heh..), Anniinakin oli kiva nimi.
  Nyt kauniilta kuulostavat Marié ja Linnea. Marié olisi kuitenkin mieluisampi.
  Olen aina inhonnut omaa mummohtavaa nimeäni, nyt kuitenkin jollain tavalla taistelen sen puolesta, sillä kun minulta kysytään nimeäni kaikki kuulevat yleensä ”Mira”, ja joissain virallisissa teksteissäkin nimeni on ollut ”Mira”. Todella ärsyttävää ja siksi jos voittaisin, olisi ihana jos korussa lukisi ”Mirja”.
  Hups, tulikin pitkä kommentti.. Mutta sainpahan purkaa tätä nimiärsytystäni. Anteeksi.

  tiiitu@gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Omaani en pois vaihtais, Marie. mariee121@hotmail.com

 • Kummityttöni toisen nimen haluaisin itselleni, eli Josefiina:)Tosin oma nimenikin on ihan kiva!

  matilda.rau@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Elena on musta niin kiva, onneks mä oon just sellanen hihii.

  e-le-na@windowslive.com

 • iinaiina sanoo:

  Mielestäni oma nimeni on aikamoisen tylsä, vanhemmillakin riitti varmasti hirveästi päänvaivaa kun olivat kuulemma miettineet, että tuleeko musta Iina vai Oona? Voi tuota mielikuvituksen määrää :D Nimeni on tosin myös monikäyttöinen ja ystäväni sen ovatkin huomanneet; nimeni näet sopii jokaisen iillä loppuvan sanan jatkoksi, joten hyvin harvoin kuulen edes itseäni kutsuttavan oikealla nimelläni.

  Haluaisin kovasti nimeni olevan jotenkin ’erilainen’. Pidän tosi paljon Pihla nimestä. Tiedän myös erään tytön jonka nimi on Jecaterina ja nimi on mielestäni aivan ihana !!

  iina.heilala@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Hans Petterson on nimi ja maili on:

  varahans@luukku.com

 • Anonymous sanoo:

  Nuorempana vihasin nimeäni ihan suunnattomasti, mutta nyt kun on ikää tullut vähän lisää nii oon kyllä oppinu siitä tykkäämään. Nimeni on melko omaperäinen mutta ei silti niin harvinainen joten ei ainakaan tule hirveesti ihmisiä vastaan kenellä ois sama nimi kun mulla :)

  Nimeni on siis Rosanna :)

  rossu.93@hotmail.com

 • Tiia sanoo:

  Muistan myös inhonneeni nimeä nuorena. Silloin olisin halunnut jonkun kansainvälisen ja ”coolimman” nimen, esimerkiksi Jessican. Tätä nykyä olen erittäin tyytyväinen nimeeni!

  ahonen.tiia@gmail.com

 • *T* sanoo:

  En vaihtaisi nimeäni. Lapsena olisin tahtonut minkä tahansa muun nimen. Nimeäni ei silloin ollut vielä edes kalenterissa.

  Joskus nuorena tajusin, että toisia Titta-nimisiä ei ole kovin paljoa, joten minut kyllä muistetaan ilman sukunimeäkin. Siispä kannan nimeäni ylpeydellä!

  (niin ja koska minulla on kaksi lasta, heidät olen saanut nimetä niin kuin haluan! :D)

 • iina sanoo:

  Haha mä ainakin muistan nuo sanaleikit! :D

  Pienenä minäkin inhosin nimeäni, kuten varmasti aika moni muukin. Keksin itselleni pitkiä peppipitkätossumaisia uusia nimiä, harmi ettei niitä ole tullut kirjattua ylös. Eräs alkoi ainakin nimellä Krellakrella (:D) Nykyään olen varsin tyytyväinen omaan nimeeni mutta jos saisin valita kaikista maailman nimistä, olisin ehkä Alma.

  pppusu@gmail.com

 • Minna sanoo:

  Aikuisiällä olen ollut tyytyväinen nimeeni. Nuorena ”silloin joskus kauan sitten” nimi oli niin yleinen, että se tympäsi. En siis vaihtaisi nimeä :)

  minnapo1@gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Pidän kyllä nimestäni: Johanna. Mutta kuultuani että suvussani on ollut Aurora, niin olen ajatellut että se olisi nimi jonka haluisin jos en olisi Johanna :D
  Joten siis Aurora.

  johannnna.k@hotmail.com

 • Riikka sanoo:

  Mä pidän kovasti omasta nimestäni, Riikka. Joskus nuorempana toivoin että olisin Henriikka, nykyään olen omaan nimeeni tosi tyytyväinen :)

  rjniem@utu.fi

 • Anonymous sanoo:

  Kolmivuotiaana olin palavasti halunnut olla Marja-Leena ja ”tottelin” vain sitä nimeä, mutta näin vuosien jälkeen en vaihtaisi enää siihen omaani
  hippu@outlook.com

 • Salla sanoo:

  En pienenä tykännyt oikeen nimestäni, koska se ei ole mikään hirveän yleinen ja kaikenlisäksi siitä oli vaikea keksiä kivoja lempinimiä. Nykyään pidän kuitenkin nimestäni, enkä haluaisi sitä muuttaa miksikään. Olen tajunnut, että se kuvaa minua ja sopii minulle todella hyvin. En voisi kuvitella itselleni mitään toista nimeä. Nimeni on siis Salla.
  sallaa@live.com

 • Jassu sanoo:

  En haluaisi vaihtaa nimeäni. Eli koruun laittaisin lempinimeni Jassu.

 • Anonymous sanoo:

  Pienenä harmitti hirveesti, kun mun nimi on Noora. Ei siksi, etten olis pitänyt siitä vaan koska pidin nimestä niin paljon, että olisin halunnut nimetä oman lapseni Nooraksi. Olivia on kuitenkin ollut pitkään lempparinimi.

  noora-laine@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  oon tyytyväinen omaan nimeeni, joka on siis Enya. ei oo pahemmin tullut törmättyä kaimoihin!

  oon pitkään halunnut nimikorun, toivottavasti vihdoinkin tärppäis :-)

  enyahonkanen@hotmail.com

 • Hennesolmu sanoo:

  Pakko kai minunkin kertoa nimitarina. En pidä siitä nimestä oikein vieläkään. Minulla on kyllä siitä nimestä itse pienenä juuri puhumaan oppineena kehittämäni lempinimi ahkerassa käytössä. Kukaan ei kutsu minua oikealla nimellä, lukuunottamatta virallisia ympäristöjä. Hennakaisa on jonku ihan muun ihmisen nimi. Oon vaan Henne. Myös toinen nimi -Susanna- on inhottava 80- ja 90 -luvun taitteen nimi.

  Siispä; Henne

  hennakaisa.kinnunen@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  En keksi minkä nimen haluiaisin omani tilalle, tykkään siitä tälläisenä :) Mutta jos olisin poika haluisin olla Aaron! :D

  alisa.turunen@kolumbus.fi

 • Anniina sanoo:

  Lapsena en osannut arvostaa nimeäni. Mielestäni Anniina kuulosti niin tavalliselle. Myöhemmin olen tajunnut matkustellessani että se on oikeastaan aika eksoottinen nimi näin maailmanlaajuisesti, vaikka täällä kotosuomessa ei niinkään. :) olen alkanut arvostamaan omaa nimeäni, ja sille lisäarvoa tuo se, että äitini oli pitkään halunnut tyttären nimeltä Anniina. En haluasi toista nimeä :)

  anniina.hentinen(at)gmail.com

 • san-ni sanoo:

  Pienenä en tykännyt yhtään nimestäni. Koska ’Sanni’- nimisiä tuntui olevan joka nurkassa ja jopa silloisessa naaurissamme asui Sanni. Uhkasin moneen kertaan, että kun täytän 18 vuotta vaihdan nimeni Idaksi tai Saaraksi.
  Mutta nyt ajatukseni ovat muuttuneet ja alan oikeesti pitää nimestäni.
  Se jotenkin vain sopii minulle, vaikka itse sen sanonkin. Nykyään ei ole enää paljon Sanneja tullutkaan vastaan, joten on ihan kiva ettei vaikkapa luokassa ole samannimisiä. Tai ettei jokainen kadulla kävelevistä ihmisistä omista samaa nimeä kuin minä.
  En vaihtaisi tätä nimeä enää kyllä mihinkään ja olen täysin sinut nimeni kanssa :)

  sannijji@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  en tykkää yhtään etunimestäni, se on niin pitkä ja harvinainen, että sen saa kaikille suunnilleen tavuttaa kirjain kerrallaan :D toisesta nimestäni tykkään -josefiina on kaunis nimi, sen olisin halunnut etunimeksenikin :)

  brita_maria@hotmail.fi

 • Eevu sanoo:

  Mie valihtisin nimen Henriikka. Son miun kolmas nimi, ja olis aika siistiä, jos solis miun ihka eka nimi. Vaikka ehkä miulle soppii kuitenki parhaiten alkuperänen etunimi :D

 • Oona sanoo:

  Pidän ihan omasta nimestäni sellaisenaan.

  onfuGG@gmail.com

 • Eveliina sanoo:

  Toinen nimeni on Johanna ja pidän siittä enemmän kuin etunimestäni mutta olen osaanut onneksi laittaa myös etunimeni omaan arvoonsa ja se on oikeasti aika cool!:)

 • Iina sanoo:

  Valitsisin nimeksi Marianna. Se sopisi tosi kivasti, pienen oon tainnut suunnitellakin, että ”sitten kun kasvan isoksi”-jutuissani vaihtavani nimeni mariannaksi. :-D

  iinahuovinen[at]hotmail.com

 • inka sanoo:

  En tiedä mistä se on tullut, mutta oon aikojen alusta asti halunnut olla Mira. Tai sitten joku ulkomaalais vivahteinen ja erikoinen nimi olis kanssa kiva! Mutta sitten toisaalta en haluais vaihtaa tätä nykyistä nimeä mihinkään, Inka on hyvä ja sopii mulle! (:

  iksumau@gmail.com

 • Amanda sanoo:

  Tykkään omastani, koska se on aika kansainvälinen :)

 • Anonymous sanoo:

  Pienestä asti oon tykänny nimestä Ilona, koska se kuulostaa niin piristävältä :D
  Mut oon mä kyllä tähän Jenniin kans ihan tyytyväinen :)
  tyttonen96@gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Ellen olisi ihana nimi, vaikka huomaan kyllä näin vanhempana tykkääväni myös omasta nimestäni Miia :)

  miian_96@hotmail.com

 • sofku sanoo:

  Oon aina tuntenu ihmeellistä vetoa Susanna nimeen hmm. Oon kuitenkin tullu siihen tulokseen että ”oma nimi kullan kallis” siispä Sofia eli sofku

  sofiliini@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Pienenä tyttönä olin tyytyväinen että nimestäni puuttui r-kirjain, sillä en halunnut että tuntemattomat kysyessään nimeäni saisivat heti tietää r-viastani. Vanhemmiten suhteeni nimeeni, Johannaan on ollut tyytyväisen neutraali:)

  marttinenjohanna@gmail.com

 • marika sanoo:

  ariel ! :D outoa mutta kyllä, haluaisin elää satuhahmon nimisenä.
  m.kalevo@luukku.com

 • sannero sanoo:

  Olen aina pitänyt tästä omasta Sanni-nimestäni, kunnes yhtäkkiä ympärilläni alkoi pyöriä paljonpaljon muitakin Sanneja. Kamalaa. Nimi on edelleen mielestäni mukava, mutta haluan, että se on vain MUN, kaimat ei oo mun juttu.

  Jostain syystä olen hillittömän rakastunut ystäväni Elsan nimeen. Sen nimen ottaisin mieluusti omaksenikin :)

  sanneroinen@luukku.com

 • Hilla sanoo:

  Unelmanimeä ois varmaan pitäny kysyä alle kymmenvuotiaalta Hillalta. Ala-asteella olin aina hillopurkki enkä tykänny siitä. Nyt en osaa sanoa, ei mulla oo enää unelmanimeä kun tykkään omastani niin paljon!

  kitkatkatti@gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Hilla on täälläkin ihan tyytyväinen omaan nimeensä :D Tai ei nyt ainakaan tuu mieleen mitään muutakaan nimeä.. (Toi hillopurkki taitaa olla aika yleinen juttu, täälläpäin myös usein kuultu..:D)

  Oi vitsi, kaikki noi vanhat sanaleikit! Mä en vaan muista nää miten ne menee.. Teepä niistä seuraava postaus! ;)

  delfiini8@gmail.com

 • Hanna sanoo:

  Pienenä en tykänny mun Hanna nimestä, vaan oisin halunnu olla joku Amanda tai Jasmin. :D En nykyäänkään oo täysin tyytyväinen nimeeni, mut kyllähän tuo menettelee. :) En ole miettinyt enää vähään aikaan mikä haluisin olla nimeltäni, mutta esim. Emma voisi olla ihan kiva.

  hannnna97@gmail.com

 • Hekku sanoo:

  Ehdottomasti Maleena – nimi joka on jäänyt ikuisesti elämään mielikuvissani lapsena kuulemastani Maleenan paras kesä -sadusta.

  t. Hekku

  huesofblackblog@gmail.com

 • mia sanoo:

  Tykkään mun nimestä aika paljonkin. Tosin välillä harmittaa, että se on niin lyhyt, toisaalta sekin on ihan jees asia. Nimeni on siis Mia. :)

  pihkala.mia@gmail.com

 • Seregi sanoo:

  ELVI

  Oma nimi otti päähän lähinnä lapsena,kun kaimoja tuntui pukkaavan tiesmistä.

 • Milena sanoo:

  En oo ihan varma tykkäänkö mun nimestä. Se on siis Milena. Tykkään siitä siks että kaikki tietää kenestä on kyse jos puhutaan Milenasta.. pidän siis nimeni erikoisuudesta ja erikoisia nimiä aion lapsillenikin laittaa jos niitä joskus saan. Pidän myös toisesta nimestäni, Serafiina. En vaihtaisi kumpaakaan, mutta Bella on aivan ihana nimi. Jos siis täytyisi vaihtaa, olisin Bella.

  milena.maatta@hotmail.com

 • Rege sanoo:

  Mun lempinimi on Rege, jolla mut tunnetaan yhdessä kaveriporukassa melkein pelkästään, se olisi ihana kaulakorussakin, eikä ainakaan vielä ole tullut samannimistä ihmistä vastaan. Lempinimellä on myös tarinansa josta pidän, sekä nimen kaiusta.

  heidi.jaentti@gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Olen aina tykännyt Kim-nimestä. Jos se olis Suomessa myös naisen nimi, kuten esim. Ruotsissa tai Amerikassa, ottaisin sen kyllä omakseni :) Mutta koska minulle on annettu nimi Petra (josta tykkään ja joka sopii!), voisin antaa tulevaisuudessa omalle pojalleni nimeksi Kim tai Joakim :)

  petra-90@luukku.com

 • ella sanoo:

  Luri!

  Koko nimeni käsittää 27 kirjainta sekä yhdysnimen välimerkin, ja aina kun jossakin lomakkeessa pyydetään ’kirjoita tähän koko nimesi’, alkaa käsi väsyä ennen kuin otan edes kynän käteen.

  Nuorempana likkana tästä ja parista muustakin syystä olen monesti kaavaillut vaihtavani lyhyempään, ja yllä mainitsemani on muotoutunut sellaiseksi, että sitä etenkin netin ihmeellisessä maailmassa olen useinkin käyttänyt.

  Tällä hetkellä kylläkin koen, että iän mukana tuoma nimi-identiteetti on kasvattanut positiivisia tunteita omaa, joskin pitkää ja lällyä nimeäni kohtaan. Jos tämän kivasti keksityn arvonnan voittaisin, iskisin koruun siis oikean etunimeni (mikäli se mahtuu) !

  Terveisin
  Ella-Stiina :)

  e.s@wippies.fi

 • ROOSA sanoo:

  Itse pidän omasta nimestäni. Roosa.

  Kun esittelee itsensä ulkomaalaisille ”Roosa” kaikki on ”sul on niin kaunis nimi ja tarkoittaa meidän kielessä ruusua” Roosa = ruusu monesti yhdistettään.

  Lisäksi hauskaa on, että sukunimeni on kukka, mutta siis ei suomeksi vaan eri kielellä. Olen siis Ruusun kukka. :D

 • Chenille sanoo:

  Valitsisin varmaankin nimen jonka kirjoitusasu on omaani kauniimpi. Esimerkiksi C on aina ollut kaunis kirjain joten C:llä se ainakin alkaisi…

  chenille@luukku.com

 • Anonymous sanoo:

  Voisin olla vaikka Kerttu.

  t. Viola
  koirankeksi@netti.fi

 • Tuuli sanoo:

  Minä en kyllä vaihtaisi omaa nimeäni, pidän siitä niin kovasti! Minusta on hauskaa, että nimeni tarkoittaa jotain konkreettista ja liittyy luontoon. Ulkomaalaisten tosin on vaikea lausua sitä oikein, mutta ei sen väliä :)

  t: Tuuli

  lookingforclementines(ät)hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Joskus nuorempana sitä olisi monesti halunnut vaihtaa oman nimensä toiseksi. Varsinkin silloin, kun opettajat sun muut, sanoivat nimeni aina väärin. Kaksiosaisissa nimissä on aina vaaransa, ja usein nimen korjaaminen oli sangen tuskallista ja kiusallista. Kuitenkin nyt aikuisena sitä pitää entistä enemmän omasta nimestään ja arvostaa sitä, että vanhemmat ovat valinneet juuri sellaisen nimen sinulle. Nimi on kuitenkin todella tärkeä identiteetikysymyskin.

  Valitsisin siis nimekseni sen nimen, jonka olen kasteessa saanut: Anni-Maijan.

  -Anni-Maija

 • Anonymous sanoo:

  Kuulun myöskin sellaiseen kategoriaan, ettei oma nimi miellyttänyt kunnes jossain vaiheessa tajusinkin sen olevan tosi kiva. Äiti olisi tahtonut antaa mun nimeksi Aliisan, sekin olis ollut oikein kiva.

  jemina.talasmaki at gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Minä voisin olla Selja.

  NJ

 • Mä oon ihan tyytyväinen mun omaan nimeen, mutta Adalmiina, Jessica ja Anastasia on kans ihanii nimii…

  (lillari@elisanet.fi)

 • Anonymous sanoo:

  Helmi tai Helinä ois ollu kiva nimi, oisin pikkutyttönä voinu leikkiä keijukaista :D
  Niina kuitenkin käy mulle kuin nenä päähän, etten menisi sitä vaihtamaan:)

  niiinuski@gmail.com

 • Eeve sanoo:

  Katinka, en tiedä miksi. Jos ikinä saan lapsia, siunaan ensimmäisen lapseni tällä nimellä, koska kauniimpaa en tiedä.

  Nimi Eeva kuitenkin kuvaa onnistumistani elämässäni niin hyvin, ettei siitä käy vaihtaminen.

  hirvinen.eeva@gmail.com

 • taru sanoo:

  Pienenä raivosin äitille monet illat siitä että oli antanut nimekseni taru, mutta nykyään tykkään.. Joten taru siis :)

  taru.1996@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Tykkään nimestä Matilda, joten voisin olla Matilda. : )

  etzukka@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Voisin olla Daalia. Omakin nimi kyllä nykyisin kelpaa.
  -Ilse
  Elperi76@suomi24.fi

 • Nita sanoo:

  Oma nimeni on omastamielestäni jo niin erityinen ja ihastuttava, ettenpä koskaan ole edes haaveillut sen vaihdosta.
  Mutta omalle poikalapselleni olen aina halunnut antaa nimen Niila, jos/kun sellaisen pikkupalleron saan :)

  Nita.ka@hotmail.com

 • Roosa sanoo:

  mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän tykkään nimestäni :-) joskus ärsytti se, että nimeni tarkoittaa myös väriä, etenkin kun joskus vihasin vaaleanpunaista kaikissa muodoissaan, mutta nykyään se on aika siistiä :D

  ennemmin tykkään miettiä, miten nimeän mahdolliset tulevat lapseni :-D töissä tylsinä hetkinä etsin kalenterista kaikkia kivoja nimiä :-) tällä hetkellä miellyttää mm. aada, elsi, elmi, hilla, hille, minttu sekä matilda.

  bisous@wippies.com

 • Anonymous sanoo:

  Maija nimeni on ollut inhokki pitkään, mutta olen oppinut elämään sen kanssa. Enää en vaihtaisi toiseen :)

  • maj sanoo:

   Maija nimeni on ollut inhokki pitkään, mutta olen oppinut elämään sen kanssa. Enää en vaihtaisi toiseen :)

 • Josefina sanoo:

  Oon ihan tyytyväinen äidin ja iskän valkkaamaan nimeen. En osaiskaan olla kukaan muu kuin Josefina :)
  motemiina@gmail.com

 • karlaemilia sanoo:

  Tykkään kyllä omasta nimestäni, Karlasta. Mutta voisinpa vaihtaa sen C:llä kirjoitettavaksi eli Carlaksi, varsinkin jos isona menisin jonkun ulkomaalaisen kanssa naimisiin ja saisin erikoisemman sukunimen, hah! :D

  karlak@luukku.com

 • Anonymous sanoo:

  Oon tyytyväinen (nykyään, pienenä inhosin minäki) mun omaan, mutta jos joku muu pitäis valita, ottaisin jonku kaksosaisen. Vaikka Sara-sofia yms. :)
  -Lotta

  jarvilotta@gmail.com

 • En kyl välttämättä haluis vaihtaa omaa nimeeni, mut Peppi tai Peppiina ois kiva olla! :)

  ketolarebecca@gmail.com

 • Milja sanoo:

  Tykkään omasta nimestäni paljon, mutta jos pitäisi vaihtaa niin luultavasti joko Minea tai Minja (:

  milja.pekurinen@gmail.com

 • Kaikki ne nimet, joita itselleen on nuorempana toivonut ristittävän on nyt tällä hetkellä siirtynyt tulevaisuuden omille lapsille (joihinkin niistä tosin on tullut jo vastarintaa kihlatulta). Näitä nimiä ovat Jessica, Alexandra, Miranda, Alexis, Tifakin joskus vilahti mielessä, Eliana ym. Mutta tähän nimikoruun haluaisin ehdottomasti oman nimeni eli Annika, joka on kuitenkin minulle rakkaudella annettu. :)

 • Nelliiiii sanoo:

  Oon täysin tyytyväinen Nelliin, mutta haluaisin tytön nimeltä Aino ja pojan nimeltä Nooa :D Kuitenkin koruun haluaisin oman nimeni (siis Nelli), koska toivottavasti lapsia ei ole aivan näillä näkymillä elämään tupsahtamassa :)

 • 'enna sanoo:

  Jos olisin poika, tahtoisin olla Viljo tai Taavi. Näin tyttönä olen ihan tyytyväinen Hennaan. :)

  henna-r@hotmail.com

 • Anne Tuhkala sanoo:

  Pienenä halusin kovasti, että nimi olisi alkanut J:llä. Inhosin sitä, että mulla oli yhdysnimi (Anne-Saara) ja kolmannelle luokalle mentäessä päätin että olen enää pelkkä Anne. Nykyisin voisin ottaa väliviivan ja toisen nimen mukaan takaisin, mutta jotenkin kummallisisti ne on hävinneet kaikista virallisista asiakirjoista. :o

  anne_tuhkala@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  oioi. olen ihaillut juuri tuollaista korua koko pienen ikäni. tai ainakin siitä asti, kun näin sen sinkkuelämää-carrien kaulassa. pure love, rakkautta ensisilmäyksellä!<3 itseasiassa, katselin kuviasi valehtelematta sen viisi minuuttia ennen kuin edes luin postaustasi, ja olin jo silloin ihan maassa että saapuuko henriikan blogiin taas yksi arvonta, johon minulla ei ole edes prosentin voittomahdollisuutta? voivoi. jos arpaonni ei suosi, niin pitää kai sitten ostaa oman lompakon varoista kalliilla(?) kyseinen koru. tai no, 10% alennuksella;)
  olen vihannut nimeäni koko pienen elämäni, johtuneeko sitten siitä että siskollani on kaunis ja suhteellisen harvinainen nimi (oi helena!). silti nyt vuoden sisällä olen oppinut jo hieman sietämään omaa nimeäni, en tiedä miksi. olen kasvanut jo ehkäpä ulos omasta nimi-inhostani, ainakin vähän(: ehkä oppisin rakastamaan nimeäni kokonaan jos näkisin sen kauniina korussa… mmm<3

  roosa.hassel@hotmail.com

  ja jos arpaonni ei suosi, niin voin luvata että ostan tuollaisen nimikorun! kiitos henriikka, ilman sinua en tietäisi edes mistä näitä saa!! <3

  ~roosa

  • Anonymous sanoo:

   ^^ ja jos voisin nimeeni vaikuttaa, olisi se mahdollisimman harvinainen ja pitkä. ainakin erikoinen ja ei-yleinen! (: esim. vilhelmiina, sofianna, rosanna…
   (näköjään ihminen vaikuttaa nimeen! kaikilla ihanilla ihmisillä on ihana nimi<3)

  • Anonymous sanoo:

   ^^ kaulakorukin tulisi siis olemaan roosa(:

 • Henna sanoo:

  Mä oisin halunnu jonkun eksoottisen nimen mutta tyytyminen on ollut hennaan, höh! No mun lempinimi on sentään chi chi että on sitä eksotiikkaakin saatu mukaan näin vanhempana :)

 • Jenna sanoo:

  Oi ihana koru! Nimeks tulis oma nimi tietty: Jenna

  jenna.r@windowslive.com

 • Jade sanoo:

  Mä haluaisin olla varmaan joku Angelica tai muu vastaava kaunis nimi. Mun oma nimi on kyllä se verran erikoinen (Jade-Yolanda), että kehuja tulee vaikka sitä pitkään syvästi inhosinkin :)

  jade.huhtamaki@gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Haluaisin ehdottomasi nimen Henriikka (:

  tipsu.sanni@windowslive.com

 • Anonymous sanoo:

  Tykkään omasta nimestäni, mutta jos pitäisi jokin toinen nimi valita se olisi varmaan Amanda tai Matleena :) Voisin laittaa omalle lapselleni tulevaisuudessa jommankumman nimen.

  tiin-a94@hotmail.com

 • Anonymous sanoo:

  En vaihtaisi nimeäni koska en osaisi olla mikään muu kuin Jade. Se on eniten minua, se ei ole tusinanimi ja osataan lausua niin Suomessa kuin ulkomailla (mitä nyt ukille olin sen kymmenen vuotta Jate, eihän perikainuulainen ukkiraukka osannut d:tä lausua ilman tuota vuosikymmenen harjoittelua). Jos olisi pakko vaihtaa nimi niin sitten ottaisin kolmannen nimeni Marietan käyttöön, se olisi ainakin vielä harvinaisempi kun ei ketään samannimistä ole tullut vastaan.

  jade.haverinen(a)gmail.com

 • Anonymous sanoo:

  Oma nimi on Maija ja olen aina melko neutraalisti siihen suhtautunut. En tiedä osaisinko olla mitään muuta kuin Maija. Sukulaisten haudoilla aina ihailen nimiä Alina ja Lyydia :)

  maijju90 (at) hotmail . com

 • Anonymous sanoo:

  Kaikista maailman nimistä, tällä hetkellä olisin Svante-Helmer! Rehti, ruotsalainen duunarimies! Tietyst pitäis vaihtaa sukupuoltaki, mut se nyt on pikkuseikka.. mut kuinka monta ihanaa lempinimeä saiskaan muunneltua ja käänneltyä:D
  susssi-@hotmail.com

 • Joni sanoo:

  Oon aina salaa haaveillu että mun nimi olisi Johnny tai John, paljon coolimpi kuin nykyinen.. Onneksi useat kaverit tietämättään tekee mun unelmasta osittain totta ja saavat kasvoilleni kumpuamaan hymyn kutsumalla silloin tällöin ”Johnny-boyksi” ;D

 • Ceraci sanoo:

  Silloin joskus halusin ihan ehdottomasti olla Niina, mutta nykyään olen tyytyväinen nimeeni. En varmaan vaihtaisi sitä vaikka saisinkin. :)

  ceraci@gmail.com

 • Tiina sanoo:

  Onpa vaikea miettiä mikä haluaisin olla jos en olisi Tiina. Toisaalta tuon nimen olen vaihtanut viralliseksi nimeksi syksyllä. Olin ennen Sari Kristiina mutta koko ikäni kaikki ovat kutsuneet minua Tiinaksi ja niinpä kun syksyllä otin tyttönimeni takaisin niin muutin myös virallisksi nimekseni Tiina.

  Tuo koru on ollut haaveissa ikuisuuden :)

  tiina.nirhamo(at)gmail.com

 • Miimu sanoo:

  Jos saisin minkä nimen tahansa, niin ottaisin itselleni jonkun simppelin, muutaman kirjaimen mittaisen nimen, joka olisi sillä tavalla kansainvälinen että ihmiset osaisivat kirjoittaa sen muuallakin kuin Suomessa. Kia, Pia, Mia. Vaikka mitäpä tässä äidin ja isin nimivalintoja mollaamaan, olen varsin tyytyväinen tähän nykyiseen nimeeni :)

  miimaeia ( ä – t ) gmail piste com.

 • Anonymous sanoo:

  Nykyään olen ihan tyytyväinen omaan nimeeni, mutta jos nuorempana olisin saanu uuden nimen valita, olisin aivan varmasti valinnut! Ja muistan kyllä myös minkä: Myy..

  jarnata(at)student.uef.fi

 • Emmi sanoo:

  tällä hetkellä olen tyytyväinen omaan nimeeni, mutta pienenä asia oli toisin. silloin ”Ruusu” olisi ollut paljon siistimpi kuin ”Emmi”!

  tästä korusta olen haaveillut jo pitkään, ja jos arvonnassa ei onnista niin saatan tilata sen kun kerran saa pienen alen!

  emmi1_4@hotmail.com

 • Karin sanoo:

  18-vuotiaana yökerhoissa pyöriessä salaperäinen alter egoni oli Jenni (= nimi joka kerrottiin kaikille epämääräisille puhelinnumeron pyytäjille). Jos siis vaihtaisin nimeni, se olisi varmasti Jenni!

  Vaikka oma nimeni kuullaan usein väärin ja yllättävän harva osaa lausua sen kahdella a:lla (imagine that!), on se silti ihan kiva erityisesti siksi, että iskän nimi on Kari :)

  karin.isotalo@metropolia.fi

 • hennn sanoo:

  Niin kauan ku muistan, oon halunnu olla Emilia, en oikeen ees tiiä miks, mutta se on kiva…vaikkakin yleinen. :)

  Mummo kutsuu joskus Henriikaks et sun koruu vois melkein lainata, oikeesti oon Henna-Riikka(väliviivalla!!enkestä..) aika lähellä siis pyöritään nimellisesti ;D

  hennnnan@hotmail.com

 • maria. sanoo:

  mä oisin jotenkin aina halunnut jonkun pitkän nimen, mutta ei. Maria se on aina ollu. Toki isä on aina vääntänyt siitä kaikkea mahdollista, myös niitä pitkiä nimiä(kummitäti ja isä sanoo toisinaan ”matleena”):D

  Toinen nimeni on Katariina. Siitä tykkään paljon, mutta koruun tulisi ehkä kuitenkin se Maria=)

  maria.hiltunen@pp.inet.fi

 • Anonymous sanoo:

  tartartar töttöröö666@hotmail.com

 • Heidi sanoo:

  Hei, löysin tämä blogin oikeastaan, sillä tavalla että googletin nimeä Henriikka. Haaveilen meidän vastasyntyneen tyttären nimeksi Henriikka nimeä. Kiinnostaisi tietää, millä tavalla olet kokenut tämän nimen elämän varrella. Onko ollut vaikea lausua, kirjoittaa? Entä lempinimien muodostuminen vai oletko aina saanut olla Henriikka? Muita kokemuksia?
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

  • Henriikka sanoo:

   Moi Heidi! Kiva kun kysyit. Olipa hausta viesti kaiken kaikkiaan.

   Minusta on ihana olla Henriikka. Tykkään nimestä paljon. Tosin minua on koko elämäni kutsuttu lempinimellä ja -nimillä, mutta pidin aina siitäkin. Henriikka on tullut käyttöön enemmän työelämän ja aikuisuuden kautta. Nimi on mukavan erilainen, muttei kuitenkaan liian erilaisuudenhakuinen. Nuorempana en muka välittänyt nimestä, mutta se oli ehkä vain joku vaihe. Nimi sisältää sekä nimet Henri ja Riikka, mutta se ei ole itseäni häirinnyt.

   Kirjoittaminen on ollut aina helppoa, lausuminen oli hankalampaa ennen avioitumista, kun vanha sukunimeni alkoi R-kirjaimella. Minulla ei ole koskaan ollut R-vikaa, joten lausumisessa ei sinänsä ole ollut haasteita. Suositteluni nimelleni :)

   • Heidi sanoo:

    Kiva, kun vastasit ☺ Mä oon aina pitänyt Henriikka-nimestä. Toki, on mietityttänyt kun siinä nimessä on juuri se Henri, mutta ei se haittaa. Myös kirjaimia on monta. Miehen mielestä nimi on liian ruotsalainen, mun mielestä ei. Hän ehdotti lapsen nimeksi Eveliinaa, mutta minä olen edelleen Henriikka- nimen kannalla ☺ Meidän esikoisen etunimi on Kristiina. Ehkä tuo Eveliina sointuisi paremmin isosiskon nimen kanssa. Tällaisia pohdintoja näin jouluna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.