Blogikirppis auki!

Ohoi ohoi ystävät. Nyt se on sitten tapahtunut, nimittäin aamukahvilla-blogikirppis aukesi ensimmäisine myytävine tuotteineen tänään. Viimesyksyinen päähänpisto kokoaikaisesta, jatkuvasta blogikirppiksestä on saanut konkreettisen muotonsa ja toimii tästä lähin osoitteessa www.aamukahvillakirppis.blogspot.com. Kätevästi sivulle pääsee kuitenkin myös oikeasta sivupalkista löytyvän kuvakkeen kautta. 
Olen niin innoissani, sillä tätä on ollut hauska kyhäillä. Ja on sellainen olo, että monet itsellä käyttämättä jääneet vaatteet ja jutut voivat nyt saada uuden, sopivamman omistajan. Ja ehkä joku voi löytää kirpputorin kautta jonkun uuden lempparinkin. Yritän pitää kirpputorin laadun korkealla ja hinnat järkevinä, kaikkia vanhoja rättejäni en mukaan kisko. Olen kuvannut useita kymmeniä juttuja, joita ripottelen kirppikselle kunhan saan tiedot kirjoitetuksi. Vintin laatikoissa odottaa kuitenkin vielä jokunen laatikko purettavaksi, pysykää siis tutkalla.
Tervetuloa löytämään vanhoja uusia asioita!
-Henriikka
Kategoriat: kirpputori, random 8 kommenttia

Blogikirppis auki!

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.