Helmikuun ensimmäisen viikonlopun vinkit

Huomenna pyörähtää helmikuu käyntiin. Se on ainakin omassa mielessäni sellainen puhtaan valkoisen lumen, kovan pakkasen ja kuuman kaakaon kuukausi. Nyt kun katsoo pihalle, ja räntää sataa minkä jaksaa, tämä mielikuva on hieman kaukainen. Loskaa vastaan on kuitenkin taisteltava, ja sitä varten minulla olisikin tulevalle viikonlopulle kaksi vinkkiä.
1. Mari Johanna vintage pop up -kauppa
Vaatelainaamossa to 31.1-su 3.2 klo 14-17,
Salomonkatu 17A, 4.krs. 
Käteismaksu.
Kävin tänään ensimmäistä kertaa kovasti puhutussa Vaatelainaamossa, jossa järjestetään pidennetyn viikonlopun ajan kierrätettyjen vintage-vaatteiden pop up -kauppa. Tällaiset hetkelliset putiikit ovat lemppareitani. Pöydille on nostettu mitä kauneimpia koruja, muita asusteita ynnä muuta, ja rekit ovat täynnä mekkoja, paitoja, takkeja ja vaikka mitä. Hinnat ovat luonnollisesti perinteisiä kirpputoreja korkeammalla, mutta eivät keskimääräisellä second hand-kivijalkaliikkeiden hintatasolla. Vaatelainaamon tunnelma on intiimi ja ystävällinen, ja henkilökunta on osaavaa ja hyväntuulista. Suosittelen.

Psssst! Ylläolevat aarteet lähtivät kangaskassissani kotiin:
– kirkkaansininen, aitonahkainen takki (30 euroa).
– pieni, ruskea nahkakukkaro (4 euroa).

 2. Fida-Mylläkkäpäivät

Fidan puolikkaista hinnoista saadaan nauttia ympäri Suomen kaikissa liikkeissä, mutta erityisesti haluaisin vinkata uudesta liikkeestä Lönnrotinkadulla. Helsingin keskustan uusi Fida on avattu aivan Forumin kylkeen (Kenkä-Marskilta muutama talo ylöspäin) ja putiikkiin pyritään tuomaan Hakaniemen liikkeen kaltaisesti juuri eritoten retro- ja vintage-aarteita ja valtavirrasta poikkeavampaa vaatetta ja tavaraa. Perjantaina ja lauantaina kaikki Fidan sisältö on siis puoleen hintaan, suosittelen lämpimästi.

Näitä suosittelen näiden kahden aiemmin mainitun lisäksi:
Kakkugallerian kakkubuffettia
– Kauppoihin huomenna ilmestyviä, legendaarisia merkkareita
– Weekdayn uutta verkkokauppaa
– Cashmir-neuleita
– Läheisten muistamista pienin lahjoin
– Itsensä muistuttelua tulevasta ystävänpäivästä
– Oscar-valvojaisten suunnittelua
– Lievää ja terveellistä stressiä asioiden aikaansaamiseksi
– Korkolappujen uusimista ennen kiusallisen terävää kopinaa
– Valkoisia neilikoita
– Muutaman pienen hetken pidempiä halauksia
-Henriikka

 Lönnrotinkadun kuvat: Fida

Kategoriat: Helsinki, kirpputori, muoti, tapahtumat 18 kommenttia

Helmikuun ensimmäisen viikonlopun vinkit

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.