Kun unelma kävi toteen

Näistä taivaitatavoittelevista, vaaleanpunaisista haaveistani eräs oli Mangon nahkahousut. Kyllähän jokunen yritti todistella, etteivät lyhyille ihmisille porkkanamalliset nahkapökät kerta kaikkiaan sovi, kun kyselin kannattaisiko satsata oikeean nahkaan ja Mangon kaunokaisiin. Kuitenkin kaikista varoitteluista huolimatta minulle jäi sellainen olo, että vaatekaapissa on kyseisten housujen mentävä kolo. Ylimääräistä 110 euroa ei kuitenkaan löytynyt. 
Muutamaa päivää ennen joulua Mangon nettisivuilla surffaillessani saatoin soittaa paremmalle puoliskolleni: ”Nyt ne ovat 69 euroa!” Olin tosin vihjaillut kymmenistä (sadoista, tuhansista) muistakin asioista kesän lopun jälkeen (koko vuoden), joten ei kannattanut muhia liikoja odotuksia. Jouluaattona paketteja availlessa en housuja sitten löytänytkään. Keskiyön lähestyessä Janne ohimennen ilmoitti, että ”ainiin, sulle on myös postissa tulossa ne nahkahousut”. Sanoin ”kiitos ei, mul on kaikki mitä tarviin”… NOT. Hypin riemusta. 

Sanokaa mitä sanotte, mutta mielestäin nämä sopii. Kokeilin jo tuplanahkaakin, kun puin pinkin paidan päälle mustan nahkatakin. Korvissa matkustivat rakkaalta kälyltä joulupaketissa saadut Poola Katarynan pupukorvikset. I-hanat.
Kun on puput mukana ja auringonpaiste vasten betoniseinää, kuvissa syntyy miltei illuusio että kevät olisi tulossa. Tällä hetkellä minulla on kuitenkin elokuun illuusio, sillä kaiuttimista kuuluu Hermanni Turkki. Muistan viilenevät illat, ja kuinka syksyn hiljalleen lähestyessä mietin sähkölangoilla keinuvia lintuja.
– Henriikka
nahkahousut/Mango, pinkki kauluspaita/Gina Tricot, korvikset/Poola Kataryna, kengät/Bianco Footwear, nahkatakki/second hand
Kategoriat: korut, muoti, oma tyyli 26 kommenttia

Kun unelma kävi toteen

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.