Postiluukusta tipahti onnea

Joulun välipäivinä, juuri parahiksi joulupakettien jälkeen, tipahti kotimme postiluukusta vielä yksi ihana yllätys. Yhtä aikaa ihanaa ja pelottavaa oli, että olin unohtanut joulukuun alussa tekemäni nettitilauksen Frankie-lehdeltä. Tästähän olen jo ennenkin höpötellyt, mutta kerrottakoon, ettei rakkauteni kyseistä lehteä kohtaan ole laskenut. Odotan joka kuukausi, että irtonumeron hinta tipahtaa nettikaupassa puoleen hintaan, ja laitan tilauksen tulemaan. Ajoitus on tärkein, sillä hetken päästä lehti palaa taas normaalihintaiseksi.

Mutta mutta, tällä kertaa en tyytynyt vain lehteen, vaan mukaan lähti myös alkaneen vuoden seinäkalenteri. En ole harrastanut moisia muistaakseni sitten Nalle Puh -aikojeni, mutta tulevana vuonna aion pysyä esteettisesti ajan tasalla.

Frankie-hetkeni veivät taas mukanaan- Lehti oli lempparein moneen kuukauteen. Lehden kuvaus Design/Art/Photography/Fashion/Travel/Music/Craft/Home/Life on sopivasti laajasti kaikkea, vaikkakin laajudessaan miltei koominen. Toivoisin kyseisen litanjan sopivan passelisti myös blogini kuvaukseksi. Frankiessä on kuitenkin sellaista kosmista neroutta, joka ilmenee monin tavoin. Tässä irtonumerossa jäin pitkiksi hetkiksi tuijottamaan tuota kansitoteutuksen luovuutta: kansi oli painettu niin, että kuviot näyttivät aivan ristipistotöiltä. Va-a-a-au.

Mitä kalenteriin tulee, niin en olisi voinut itselleni sopivampaa toivoa. Kuvat ovat laadukasta taidetta ja grafiikkaa, kuvat ovat monipuolisia ja kalenteri sopivan suuri. Itse teksti-osio on jätetty simppeliksi, mutta toimii. Kalenteri kustansi muutamaa penniä vaille 30 dollaria, kun taas lehden irtonumero sen vajaa 10 dollaria. Päälle lisätään postikulut (muistaakseni vajaa 10), jotka tietysti nostavat koko potin hintaa.

Postiluukusta tipahti niin paljon onnea tämän paketin myötä, 
että hyrisin koko loppupäivän ja hyrisen vieläkin.
Tänään suuntaamme Bangkokista kohti Thaimaan eteläosia ja saaristoa. Yöjuna vie meidät pääkaupungista kohti rauhallisempia seutuja ja mikä parasta, merta! Buddhalaiset temppelit, tornitalot ja yömarketit jo nähty, mutta riippumatto ja pokkarit polttelevat repussa kuumana.
ขอบคุณครับ/ค่ะ, eli kiitos!
Henriikka
Kategoriat: sisustus, taide 10 kommenttia

Postiluukusta tipahti onnea

10 kommenttia

 • EMMI sanoo:

  Siunkin lähettämä ihaaana ylläri tipahti pari päivää sitten postiluukusta, kiiitos hurjan paljon! Tykkäsin! ((:

  • Henriikka sanoo:

   Iiiiihanaa, että löysi omistajansa ja oli mieleinen. Arkinen, mutta varmaankin toivottavasti ihan käytännöllinen.

 • Anonymous sanoo:

  Hejj millo saapuu kiertävät kertakäyttökamerat postiin? Vai onks joku pölliny ne matkan varrella! Ö

  • Henriikka sanoo:

   psssst! toinen saapui jo ja kiemurtelen innostuksesta. Kukaan ei ole pöllinyt toistakaan, sillä tietojeni mukaan se on viimeisellä osanottajalla.

 • Näyttääpä hurjan kivalta, lehti ja kalenteri! Kiitos vinkistä!

 • Voi miten sulonen kalenteri, ja huippu lehti ! :> Tuollaisen (kalenterin) kun saisi taskuversiona se sopisi omiin tarpeisiin.

  Satu
  Indie by heart

 • Jenni sanoo:

  Voi miten mahtavaa kuulla, että myös sinä olet löytänyt Frankien. :) Niin täydellinen lehti ja ihana visuaalinen maailma! <3

  • Henriikka sanoo:

   Oon todella löytänyt, vai löysiköhän se mut? Joka tapauksessa tykkään älyttömästi, enkä tingi lehdestä, vaikka tilaajaksi en ole vielä uskaltanutkaan. Pitäisköhän?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.