THREE STRIPES

Tämä on mahdollisesti yksi parhaista katumuotirivistöistä, joita olen blogissani julkaissut. Kiitos siitä kuuluu jollekin tuntemattomalle, ahkeralle Addu-seuraajalle, jolle ojennan kaikki propsit. Tai ehkä sittenkin vain puolet, sillä vähintään puolet pisteistä kuuluu kuitenkin itse pukeutujille.

Adidaksen luova yhdistely sai minut siirtymään yhä lähemmäs näyttöruutua. En pidä itseäni kovinkaan merkkiuskollisena, mutta Adidaksen (etenkin retro Adidaksen ja Adidas Originalin) kohdalla on kuitenkin tehtävä pieni poikkeus. Enjoy.

Jostain oudosta, sekopäisestä syystä minun tekee usein mieli lopettaa tekstini kirjoittamalla ”u-u-uuuu”. 
En sitä kuitenkaan mielihalusta huolimatta tee. 
Tiesittekö muuten, että suomalainen vaatemerkki Karhu myi kolmen raidan oikeudet taannoin suhteellisen pienellä hinnalla Adidakselle. No, mutta mutta, ehkä Karhu voi nyt ajatella tehneensä hyvän työn.
-Henriikka
Kuvat: shortiesinadidas.tumblr.com
Kategoriat: muoti 15 kommenttia

THREE STRIPES

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.