COTTON CANDY


”When I was young I listened to the radio waiting for my favourite songs to come. Now that I’m older I’m surfing on the Internet waiting for my favourite pics to be found. Today I was in wearehairypeople.tumblr.com and just loved life because of that site.”

Joskus fiilikset on paljon helpompi kasata kuviksi kuin yrittää rakennella sanoiksi. Muutama päivä sitten, pakkasaamuna, keräilin kuvia tunnelman pohjalta ja kokosin ne fiiliskartaksi. Sinistä, vaaleanpunaista, valkoista, pilviä, lunta, metsiä. Tammi-helmikuun taite on itselleni usein sellaista utuista aikaa, jolloin pohtii syvällisiä ja miettii tulevaa. Nämä kuvat kiteyttävät juuri tämänhetkistä oloani enemmän kuin hyvin. Mitä nyt? Mitä kohta? Mitä sitten, kun opiskelut loppuvat? Missä kaupungissa? Missä maassa? Mitä? Miksi? Elän ihanaa aikaa elämässä, mutta on vaikeaa nähdä kovin montaa kuukautta pidemmälle. On nautittava tästä sinisestä hetkestä. Eleltävä murehtimatta, mutta mietiskellen.
Kovasti hattaraa jokaisen päivään. Nauttikaa.
-Henriikka
my fashion mags -profile: http://thefashionmags.com/aamukahvilla
Kategoriat: valokuvat 3 kommenttia

COTTON CANDY

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.