Häpi häpi valentain!

Ystävänpäivä-tunnelmia jakoon. Eilinen oli sattumalta täysin tyhjä kaikesta välttämättömästä ja joustamattomasta, joten päätimme pyyhältää Kauppatorin kulmille viettämään piknikkiä. Merituulen puhaltaessa ei ollut aivan sellainen perinteinen eväsretken tuntu, mutta mitä voisi helmikuulta odottaakaan. Minä, Janne, Tuomas ja Eeva uhmasimme lunta ja jäätä ja kannoimme termarit ja purtavat torille. 
Loppujen lopuksi kovin pienet asiat tuntuvat suurilta ja tuovat mainioita muistoja. Suurin kynnys on vaan jaksaa toteuttaa niitä pieniä asioita. Kauppatorilla oli lisäksemme turkismyyjiä ja japanilaisturisteja, ja voitte kuvitella kumpaisen ryhmän kamerat täyttyivät hulluista suomalaisista kaakao-mukien kanssa.
Piknik-kori/-muovipussi sisälsi:
– kuumaa kaakaota
– joulun jämäsuklaita
– omatekoista mustikkapiirakkaa
– kebabbia ja ranuja
– juustopatonkia

Eilisaamuna vaatekaapin edessä yritin löytää päälleni jotain vaaleanpunaista. Kovin suurta tarjontaa ei löytynyt, mutta ehkä kaikista söpöin omistamani vaate on valkoinen neule hämmentävällä ruusu-kangaskuviolla. Kovalla raivolla ja yrittämisellä sain hiukseni kiharalle ja vähän vähemmällä vaivalla pipon päähän. Suurin kiitos kuului kuitenkin uudelle Joutsenen untuvatakille, joka piti minut totaalisen lämpimänä jääkalikka-ystävieni seurassa. Kyllä kelpasi olla ystävillä ja hanhen untuvalla ympäröity.

Eläköön ystävät.
Nekin jotka ottavat piknik-evääksi kebabbia
vastoin kaikkia romanttisuuden lakeja.
-Henriikka
Kategoriat: elämä, Helsinki, juhlat, kaverit 10 kommenttia

Häpi häpi valentain!

10 kommenttia

 • Minttu sanoo:

  Oi, miten ihanaa! Olen haikeana ajatellut, että pitää odottaa lämpimämpiä kelejä, että voisi lähteä piknikille, mutta oikealla asenteella ei näköjään tarvitsekaan!

  • Henriikka sanoo:

   Heippa Minttu. Ei kannata suotta odotella liikoja kuukausia, kunnolla toppavaatetta ylle. Kaakaokaan ei maistu koskaan muulloin yhtä hyvälle.

   Ps. Hyväntuulinen blogi sinulla!

 • Anonymous sanoo:

  Mistä on tuo piposi? Ei saa sanoa että kirpparilta koska haluan samanlaisen!

  • Henriikka sanoo:

   Se on viime syksyllä ostettu iha Stadiumista. Niitä oli myös ainakin sellaisia punertavia. Toivottavasti löytyy!

 • maria sanoo:

  Ääh, iha superhieno toi toiseks viimene kuva! Sul on tosi hyvä tyylitaju, tai itteen ainaki kolahtaa. (Joskus) ärsyttää nois supersuosituissa blogeissa, kun (asu)kuvat näyttää joltain mainoslehtisen kuvilta -eli ei yhtää miltää. Kiitos siis näistäkin ihanista kuvista! Oot nii symppis:)

  • Henriikka sanoo:

   Minulla on aina ollut vähän nämä omat tiet tässä pukeutumisessa ja siksi ehk myös kuvissa sitten. Kiitos kovasti, arvostan että jaksoit nähdä vaivan ja kommentoida ja samalla piristää päivääni paljon. Kiitos.

 • ALINA sanoo:

  IHANA toi ruusupaita!!!! <3

 • veera sanoo:

  Ihana asu! Varsinkin tuo paita on tosi sulonen ja keväinen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.