Jouluksi tai ystävänpäiväksi, who cares?

Kaikkien näiden päivien ja reissujen jälkeen sain tammikuussa vihdoin koostettua kollaasin joululahjoistani. Keräsin muutamia pieniä, ilahduttaneita yllätyksiä kokoon ylläolevaan kuvaan. Tammikuussa ajattelin, että miksipä en odottaisi lähestyvää ystävänpäivää. Tässä olisikin siis joululahja-paljastuksien lisäksi myös otollisia asioita pieniin, punaisiin paketteihin ensi torstaille. Niin kuin arvata saattaa, kuulun siihen klaaniin, joka nauttii Amerikasta raahatun ystävänpäivän tunnelmasta ja rakkauden ylistyksestä.
(kuvaa klikkaamalla jutut isompina nähtävillä)
Pieni Runokirja/150 suomalaista klassikkoa: Petri Vaittinen, Gummerus),
divarista löytynyt Ylpeys ja Ennakkoluulo, 2.painos ja
vaaleansinivalkoinen muistikirja
– Teemuki: Indiska
Poola Kataryna: Puiset pupukorvikset
– Marimekko: Tarha-/Verso-meikkilaukku
– Keraamiset adjektiivi-mangneetit (just, söpö, tosi, jees)
– Lahja itselleni, astetta kauniimpi tonttulakki/ virkattu tonttuhattu: Moko
– Omatekemät patalaput
– Reissu-riippumatto: Ticket to the Moon
– Mac-punainen mattahuulipuna (Ruby Woo) ja vakioripsiväri
– Chai Latte -jauhe
– Huopahattu rusetilla: Accesories
Kaikista lahjoista multa ei luonnollisestikaan löydy kaikkea tietoa, mutta lupaan selvittää, jos jää uupumaan joku teille tärkeä tieto. Josko joulun voisi tämän jälkeen vaikka suosiolla heivata tauolle? Kirjoitin ennen joulua, etten oikein ehtinyt valmistautua ja nyt tuntuu, etten oikein tainnut päästä kunnolla ylikään. Lahjoja en tosin heivaa, vaan nautin niistä ympärivuotisesti. Lahjan idea on niin mieletön.
Mutta mitäs sitä keksisi ystävänpäiväksi? Millaisia vinkkejä/perinteitä teillä olisi? Olisi kiva tehdä jotain spesiaalia. Nyt valuu silmät umpeen ja kutsuu uni. Kiva, että saan pitää tätä blogia.
-Henriikka
Kategoriat: juhlat, lahjat 15 kommenttia

Jouluksi tai ystävänpäiväksi, who cares?

15 kommenttia

 • suden uni sanoo:

  Poikakaverini on ystävänpäivänä harmillisesti kiinni armeijassa, joten ajattelin lähettää hänelle kirjeen ja sen mukana pienen piirroksen susirakastavaisista.

 • suden uni sanoo:

  ..unohtamatta tietenkään miekkosen lempikarkkeja! :D Eli ei niiden lahjojen todellakaan mitään isoja tarvi olla.

 • Anonymous sanoo:

  Me aijotaan poikaystäväni kanssa juoda punaviiniä ja syödä suklaata sohvannurkassa kotona. Mukavampaa kun ryysiksessä ravintolassa!

  -Tittt

  • Henriikka sanoo:

   Ja yleensä myös huomattavan paljon edullisempaa? Tunnistan kyllä itseni tuosta, niin usein ravintolan tilalta tuleekin valittua sohva.

 • sannero sanoo:

  shh, tämä on vielä vähän salaista, mutta ehkä uskallan sen täällä paljastaa. Itse ajattelin, että nyt kun oma ystäväporukka on kovasti jakautunut ympäri Suomea opiskelujen takia, muistan jokaista ystävääni ystävänpäivänä ihan perinteisin postimenetelmin. Eli pieni kirje/paketti matkaan, kuoreen sujahtaa muun muassa teetä, suklaasydämiä, kasvonaamioita, vaaleanpunaisia tuikkuja…. kaikkea pientä kivaa, joka toivottavasti myös ilahduttaa :) ja vaikka muutama kaveri asuukin ihan parin kilometrin säteellä, aion postimuistaa myös heitä, sillä onhan siinä postikustin perille polkemassa paketissa nyt ihan omanlaisensa tunnelma ja eikä se lähettäminen nyt niin kallista ole!

  • Henriikka sanoo:

   AI ETTÄ. Vielä löytyy tuollaisia ihmisiä, jotka jaksavat nähdä vaivaa ystävien eteen. Ystävyyttähän pitäisi vaalia ja tuo kuulostaa juuri sellaiselta. Lähetän sulle maailman suurimman virtuaalihalin ja onnittelut ystävillesi siitä, että omistavat tuollaisen ystävän.

 • ijpo sanoo:

  Osaatko yhtään sanoa mistä tuota chai lattea saisi? Maistoin syksyisellä jenkkien-reissulla ja oli muuten hyvää!

  • Henriikka sanoo:

   Lahjanantaja muisteli, että ihan Sokoksen ruokakaupasta Tampereelta oli ostanut. Että pitäisi varmaan löytyä Suomen suurimmista ruokakaupoista? Helsingissä varmaan ainakin Stockmann ja ehkäpä Kampin ruokakauppa.

 • Suvi sanoo:

  Voi miten ihania kuvia oot ottanut! Tulee sellanen olo, et haluaisin saada, tai antaa noi kaikki lahjaksi :)

  • Henriikka sanoo:

   Ystäväni ja perheeni ilmeisesti tuntevat minut, sillä itseenikin lahjat kolahtivat täysillä.

   Psssst. Ihanat kuvat on kuvattu hahahah pitsalaatikossa!

 • Lusikka sanoo:

  Voih, tuota chai-lattea voisin metsästää jostain!

  • Henriikka sanoo:

   Metsästys käyntiin ja sitten täydellistä juomaa litkimään. Vielä kun oppisi tekemään juoman alusta loppuun.

 • Karin sanoo:

  Nyt on pakko kertoa, että tämän postauksen jälkeen tuijotin noita pupukorviksia Poola Katarynan sivuilla varmaan neljä päivää putkeen ja kunnes olin kahtena aamuna ajatellut ”hmm, voisin tänään laittaa ne pupukorvikset” (joita siis en omista), totesin että pakkohan ne on tilata.

  Siksi haluaisinkin nyt antaa palautetta, että tämä blogi aiheuttaa minulle nykyään (myös) rahanmenoa!

  ;)

 • Henriikka sanoo:

  Oon pahoillani aiheuttamasta rahanmenosta.

  Mutta mun on kyllä sanottava, kuinka monta päivää oon hymyillyt tälle sun kommentilles. Aivan helmi. Etköhän oo korviksesi ansainnut. Ja suomalaista muotoilua on aina tuettava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.