Kevään uudet astiat

On taas aika puhua astioista; keraamisista esineistä, jotka niin kovasti elämääni ilahduttavat. Olen jo muutamaan otteeseen vieraillut Sagaformin tilaisuuksissa katsastamassa tulevan sesongin uutuustuottet ja tämän kevään tuotteet sain nähdä pari viikkoa sitten. Sagaformin jouluastioista en ollut niin suuresti mielissäni, mutta tulevan kevään tuotteet olivat taas nappeja. Pelkkä katselu ei riitä astioiden arviointiin lainkaan, vaan lautasiakuppejakippoja pitää päästä koskemaan ja kokeilemaan. Kevään tuotteiden lemppareiksi nousivat kolme seuraavaa settiä:
POP -väriä kahvipöytään
Leikkimökki-henkiset, värikkäät astiat ovat ilo silmälle. Pyöreät muodot ovat leikkisiä, jopa pienesti hauskan kömpelöitä, ja värit mukavan murrettuja. Nämä olisivat sopivat tyttöjen teekutsuille, siirtolapuutarhaan tai mökille.
PRINT COLLECTION -Tulip
Retrofania hellitään lämpimän sävyisella, simppeleillä tulppaanikuosilla. Peltipurkit, essut ja keittiötarpeet ovat kuin monen vuosikymmenen takaa. En tarvitse ainuttakaan astiaa, mutta voi olla, että pyöreä peltitarjotin ja muutama keittiöpyyhe ajautuu kaappiimme mystisesti lähiaikoina.

 PRINT COLLECTION -Story

Print collectionin tulppaanisarjan lisäksi sykäytti myös mustavalkoinen, sinisella ja pinkillä korostettu kuosi. Vaikka pöllöt ja ketut alkavat hiljalleen väistyä printeistä, tämä jaksoi vielä innostaa. Tähänkin sarjaan kuuluu essuja, patakintaita, purkkeja ja keittiöpyyhkeitä, mutta jostain syystä sydämeni vei munakupit, nuo maailman kaikkeuden turhakkeet, universumin älyttömimmät astiat.

Iloinen uutinen oli myös, että perinteisen take away -mukin rinnalle oli tullut toinen pienempi kokoisena.  Pikkuiruisempi mahtuu paremmin laukkuun, mutta sisään mahtuu kuitenkin mukillinen. Kaiken kaikkiaan kaikki uudet kevätastiat olivat sellaisia piristykseen pyrkiviä, jotka tekevät arjesta astetta riemukkaampaa. Elämästä on hyvä tehdä mielekkäämpää, on syynä sitten kettukuvioinen munakuppi tai suloisen kömpelö teekannu.
– Astiaraportterinne Henriikka kuittaa
Kategoriat: astiat 10 kommenttia

Kevään uudet astiat

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.