Ei mitään kaarnankäppyräkoruja.

Joulupaketista paljastuivat maailman söpöimmät korvikset: Poola Katarynan pupukorut ovat olleet hymyni aihe jo useita kertoja niin arjessa kuin täällä blogin puolella. Tragus-lävistyksenikin sopivat juuri mainiosti pupujen korvien väliin. Olen kuitenkin huomannut, että tämä pieni suomalainen design-paketti on ajanut minut pinnalliseen tienristeykseen. Hamuan nyt myös roikkuvia, puisia lintukorvakoruja.

Puun sävy on siitä hyvä, että se sopii kaikkien värien kanssa. Jotenkin se hehku näihin tuleekin mielestäni juuri siitä luonnollisuudesta. Suomalainen ja skandinaavinen suunnittelu on parhaimmillaan, kun siinä on näkyvissä juuret, mutta kaikkea päällystää ammattitaito. Sellaiset kotitekoiset jäkäläveistokset ja kaarnaankäppyräkorut on sitten asia erikseen. Näissä koruissa on sellaista tuntua, että ne tekisi mieli aina laittaa, kun lähtee ulkomaille. Ikään kuin edustamaan suomalaista huippuosaamista ja kuitenkin maanläheistä tunnelmaa. Materiaalin ja yleisilmeen vaatimattomuuden, ja kuitenkin suuren koon ja muotoilun tuoman ylellisyyden ristiriita on mielenkiintoinen.

Se olis sitten pääsiäisloma. Ja arvatkaa mitä? Huomenna on perheeni perinteinen pilkkikilpailu. Kai muistatte viime vuoden pilkit (ja voittajan!)? Hallitseva mestari käy voitonunilleen ja uskoo omiin kalakykyihinsä huomenissakin. Pysykää kuulolla, niin tiedätte ketkä yltävät mitalisijoille.

-Henriikka 
Ps. Huomenna on viimeinen päivä osallistua villasukkatempaukseen.
Kategoriat: asusteet, korut, muoti 10 kommenttia

Ei mitään kaarnankäppyräkoruja.

10 kommenttia

 • AINO sanoo:

  Haha, pilkkikilpailupostaus oli kyllä mieletön viimeksi, odotan innolla tuloksia! :D

 • katja sanoo:

  Minulta löytyy nuo lintukorvikset ja sit sellaset vaneria+hapsua -korvikset myös, ne on kyllä molemmat ehdottomia lemppareita. Poola Kataryna on ihan mahtava. Ihan mielellään kannattaa suomalaista muotoilua aina kun opiskelijan tuloilla on vaan mahdollista :-)

  • Henriikka sanoo:

   Todellakin kannattaa. Yhdet tällaiset pieksee vähintään kymmenen paria jotakin massameinkiä. Korkea liputus suomalaiselle designille.

 • Karin sanoo:

  Mä olen kyllä joka päivä vain tyytyväisempi hankkimiini pupuihin. Ja olen saanut useamman ihastelevan kommentin jopa ventovierailta! Viimeksi tänään hotellin hississä eräs täti kehui pupuparia :)

  • Henriikka sanoo:

   Mä voin kuvitella, että sun pupukorvat saa kyllä ympärilläolevat huokailemaan. Edelleen hymyilen sun pupukorvis-unille ja myönnän, että ainoa oikea ratkaisu oli ostaa ne itselleen.

 • Anonymous sanoo:

  Hei onkohan muuten ne villasukkameilit jo tulleet? En ole varma, onko sähköpostini heittänyt sen spämmin kautta roskakoriin…

 • Anonymous sanoo:

  sun pupujen hankkija osti itselleen nuo lintukorvikset. ehkä puemme ne joskus yhdessä.. :) p.s. toivottavasti oli hyvät muuttojuhlat. t.henus

  • Henriikka sanoo:

   Oijojoi! Sinä senkin mukavaihana. Mun täytyy mahdollisesti hankkia samanmoiset. Sitten voidaan kulkea jediturkeissa ja linnuissa, mikäs sen parempaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.