Elämäni julkkiksena vol. 2.

Elämä on täynnä mukavia, pieniä yllätyksiä. Tänään sellainen saapui uuden Trendin sivulla oman naamani muodossa, haha (joku nopea olikin jo bongannut!). Jennin palstalla puitiin tyylikkäitä pokia, ja pääsin ”sama tyyli blogissa” -kuvaan omien egolasieni kanssa. Tämä taitaa olla suurin virstanpylväs siinä, että vihdoin voin tehottomia rillejä pilkanneille isoveljilleni näyttää närhen munat.
Eihän tämä ole tietenkään mitään verratunna viimekesäiseen julkimo-hetkeeni, silloin kuvastani kuitenkin maksettiin sata euroa. Mutta ehkä tämä on sitten lempeä kakkonen. Ehkä pitäs antaa näiden suurennuslasi-kuvien nousta ihan kunnolla hattuun ja perustaa sellainen oma palkki tuonne sivuun: ”aamukahvilla mediassa”. Vai olisko kuitenkin parempi sellainen lyhyt ja ytimekäs ”PRESS”.
Saanen toivottaa hyvää tiistaita. Nyt juon chai laten kauniista oliivinvihreästä kupistani. Pakkasessa odottaa minttu-puffet.
Henriikka, kera keltaisen otsalohkon

EDIT: kyllä kyllä, kyllä minulta kysyttiin lupa kuvan käyttöön. En vain yhtään muistanut, että lehti tulee tänään. Ja yllätys oli aikoinaan jo tuo lupa-kysymyskin. Trendi kyllä hoiti homman hyvin.

Kategoriat: pressi 12 kommenttia

Elämäni julkkiksena vol. 2.

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.