Mustekaloilla on kolme sydäntä.

Kevät on aina musiikin suhteen jännittävää aikaa. Talven melankoliset veisut ja tummanpuhuvat kipaleet ovat siirtymävaiheessa kesän diskohitteihin ja ikivihreisiin iskelmäjumputuksiin. Kevään musiikkia ei leimaa mikään, ja usein kokeilenkin kaikkea ja annan uusille nimille mahdollisuuksia vakuuttaa. 

Hanna Pakarinen ei vakuuttanut, eikä sydämeni lähtenyt Vain Elämää –covereiden perään. Sen sijaan Anssi Kelan Levoton tyttö pyöri kuulokkeissa rauhassa ympäri muutaman kerran. Uusi tuotanto on kiehtovaa, vaikkakaan ei yllä mitalisijoille. Hauskinta on ollut leikitellä ajatuksella, että tuo Levoton tyttö menisikin biisinä Scandinavian Music Groupin käsittelyyn ja saisi teknomeiningin sijasta folk-sovituksen. Sanojen puolesta biisi kun on täysin SMG-kamaa: 
— Sä tiedät kaikenlaista outoa
Niinku et kauriit nuolee öisin autoja
Ja et avaruudessa ei pysty itkemään
Painottomuudessa kyynel ei lähdekään vierimään
Tahdot tulla ja mennä
Tahdot olla vapaa
Kun ei koskaan voi tietää kenet huomenna tapaa
Haluut matkustella
Nähdä Australian
Elämä on lyhyt
Aika loppuu pian
Sä tiedät kaikenlaista joutavaa
Väität et kissat eivät maista makeaa
Sä sanot et sydän seisahtuu aina kun aivastaa
Tiedät et Elvis oli vaaleetukkainen
Se vaan värjäs sen
Mustekaloilla on kolme sydäntä
Mulla vaan yks
Ja sitä ei saa särkeä

Kevään risteysmusiikkia on ollut hyvä kuunnella kauniista kuulokkeista. Pitkä kamelitakki ja ruskeabeiget kuulokkeet ovat uskollinen maaliskuun parivaljakkoni. Kun yhdistelmään lisää vielä vaalean denimin pappafarkut, mustahopean glitterpaidan ja leopardikuvioiset kiilakorot, niin ollaan pikkuhiljaa asian ytimessä.

Loppuun paljastus siitä, että olen lähipäivinä huomannut olevani aikamoinen ruokafeikkaaja. Siinä missä lounaaksi söin koulukavereiden kanssa fiinisti porkkanajuustokeittoa ja reilun kasvispöydän, niin iltaisin mennään usein metsikköön. Tämänkin päiväisten tanssitreenien jälkeen uuniin sujahti HK:n lenkki. U-u-uu- uunimakkaraa. Mutta sinisessä lenkissähän on niin paljon jauhoa, että se on EU:n direktiivien mukaan leivos. Ja kai sitä nyt toisinaan saa palkita itsensä hyvällä leivoksella?

-Henriikka 

takki, kuulokkeet, paita, farkut, kangaskassi/second hand, kengät/Bianco Footwear
Kategoriat: muoti, oma tyyli 18 kommenttia

Mustekaloilla on kolme sydäntä.

18 kommenttia

 • ALINA sanoo:

  hehe, leivos. <3

 • Anonymous sanoo:

  Oon ensi kuuntelusta lähtien vältellyt tuota Anssi Kelan kappaletta, ei vaan yhtään iske muhun. En ole siis ikinä kuunnellut kappaleen sanoja, enkä ajatellut tarkemmin kappaletta ollenkaan. Olipa hauska lukea sanat nyt tuosta ja kuvitella Levoton tyttö -kappale lempiyhtyeeni, SMG:n soittamana. Kieltämättä sopis!
  Kiitti taas kivasta postauksesta, nämä on aina niin erilaisia ja piristää joka kerta!

  • Henriikka sanoo:

   Haha! No niipä, yhtäkkiä koko biisi avautuukin aivan uusin silmin. Ja hei, kiitos itsellesi ihanasta kommentista. Jokainen kommentti antaa aina ihan uutta sellaista pontta tähän koko hommaan.

 • IINA sanoo:

  Ihanat kengät sulla kyllä!

 • Anonymous sanoo:

  Mullon niin girlcrush suhun!! PANDA! Tai oon kyllä aiemminkin ollut jo aivan ihastuksissani koko blogistasi ja tyylistäsi ja jutuistasi, mutta tämä kyllä kruunaa kaiken! Mistä, oi mistä tuollaisen kassin löytää tenttikirjojensa kaveriksi?

  • Henriikka sanoo:

   GIRLCRUSH! Aijaijai, miten mahtavaa olla sen kohde. Mun täytyy kuitenkin pahoitella, että löysin kassin kirppikseltä ja epäilen sen olevan jonkun lapsosen taidetta koulutunneilta. Voithan sinä vaikka tunaa omasi?

 • Nyrha sanoo:

  Upea takki :)

 • Nessa sanoo:

  Oot vaan niin ihana ;3 Ja toi takki on iha ylisöpö <3 !! (:

 • Emilka sanoo:

  Uh, iiiiihanat kuulokkeet! Näköjään second handista mut mikä on niiden merkki? Olis ihana saada itelle tuollaiset!

  • Henriikka sanoo:

   Heips joo en tajunnutkaan sitä siihen kirjoittaa. Kuulokkeet ovat ebayn kautta, on Audio-Technica merkkiset, ja mallia ONTO. Toivottavasti löydät omasi.

 • Anonymous sanoo:

  Toi toinen kuva on ihana!!! :)

 • Hosuli sanoo:

  Yllättävän kauniit sanat, tosiaan. Toimisi ehkä jopa paremmin runona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.