Servettirenkaita hiuksiin

Alkaa naistenpäivä olla lopuilaan. Sen kunniaksi päivääni on tullut runsaasti onnitteluita opiskelukavereilta, kaksi avokadoa, muutama suklaakonvehti, kukkakimppu, mansikkarahka ja Kinder-muna. Ei ole naistenpäivä Suomessa yleinen vapaapäivä (niinkuin vaikka Venäjällä), mutta onneksi perjantai toi viikonlopun. Tämän juhlapäivän iltaan halusin kuitenkin tuoda jotain tyttömäistä ja muistin servettirenkaat, jotka ostin Indiskasta eräs kaunis päivä: servetit kulkevat kattauksissani sellaisenaan ja siksi pujotinkin renkaat hiuksiin.
Vaikuttiko idea tuhoontuomitulta vai kävikö kattauksen somisteet hiuskoristeista? Kolmannen, pronssisen servettirenkaan kanssa pitäisi kyllä ehdottomasti käyttää läpinäkyvää tai vaaleaa ponnaria, mutta muilta osin nämä toimivat mielestäni hyvin. Voisin kuvitella käyttäväni koristeltua poninhäntää ihan juhlakampauksenakin. Renkaat ei ole hinnallakaan pilattu, kun alennusten jälkeen maksettavaksi jäi 0,99 euroa/kpl.
Viimeisenä lähtee terveisiä kauniille Indiskan myyjälle, joka suuresti ilahdutti päivääni paljastaessaan kassalla, että blogini löytyy lukulistalta. Kiitos siitä ja kumarrus servettirenkaista.
-Henriikka
Kategoriat: hiukset, muoti 15 kommenttia

Servettirenkaita hiuksiin

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.