Vihdoinkin täydellinen matkatakki: Jackpot-arvonta

En kovin usein ajattele käytännöllisesti. Sitä voisi kai pitää paheena. Ajattelen usein järjestelmällisesti ja määrätietoisesti, mutten käytännöllisesti, ja siinä on vissi ero. Käytännöllisen pukeutumisen puolella omistamani vaatekappaleet taitavat rajoittua Hai-saappaisiin (jotka nekin ostin tyylin vuoksi) ja Ecco-merkkisiin työkenkiin, joita olen toisinaan käyttänyt seisomatyössä.
Matkustus-aspekti on kuitenkin sellainen poikkeus, joka saa paatuneen epäkäytännöllisyys-pukeutujankin vaihtamaan leiriä. Kun Jackpotilta lähetetty kevytuntuvatakki paljastui käsittämättömän hyväksi reissutakiksi, olin myyty. Monissa eri väreissä myytävä polyamidinen takki on hyvä päällä ja sopii keväästä kesäiltoihin ja syksyyn. Parasta on, että takin pystyy taittelemaan reilun nyrkin kokoiseen tilaan, eikä se paina paljon mitään. Kevytuntuvatakit olivat aivan uusi juttu itselleni ennen tätä kevättä, mutta ilmiö tulee varmaan jäädäkseen.
Jackpotilta kysyttiin vielä myöhemmin, tahtoisinko arpoa lukijoille yhden takin. Suostuin mielelläni, sillä seison itse tuotteen takana. Jos siis haluat osallistua kevytuntuvatakin arvontaan, niin jätä kommenttipoksiin sähköpostiosoitteesi ja vapaaehtoiset lopputalven terveiset viimeistään sunnuntaina 17.3. klo 23.59 mennessä. Aikaa osallistumiseen on viikko. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti maililla ja hän saa valita takkinsa koon ja värin. Palkinnon arvo on 129,95€.
Tähän iloiseen arvontaan ja levottomaan, elämäni ensimmäiseen GIF-animaatioon päätän blogiviikkoni. Kivaa, että jaksatte lukea ja vierailla. Ensi viikolla luvassa muun muassa pappafarkkuja ja uuden, ihanan vaateliikkeen esittelyä. Juttutoiveita saa aina jättää ja edellisistä muistutella.
Terveisin Henriikka
EDIT: Arvonta on päättynyt ja voittajaksi selviytyi nimimerkki ”Siili”.
Voittajalle on ilmoitettu. Kiitos kaikille osallistuneille.
Kategoriat: kilpailut ja arvonnat, muoti 195 kommenttia

Vihdoinkin täydellinen matkatakki: Jackpot-arvonta

195 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.