He is the hipster of my life.

Kukas se siinä? Meikän Janne. Farkkutakissaan ja villapaidassaan. Janne on sympaattinen. Se kuljeskelee tuolla pitkin kuivuneita katuja lonkkari kainalossa ja Blackhawksin reppu selässä. Ruskeat nahkakengät löytyi Thaimaan reissulta second hand -torilta euron hintaan ja oikea aarre oli Lönkan Fidalta napattu farkkutakki. Second handia tasoittamaan päällä on putipuhdas villapaita, tietysti äidin joululahja. 
Jannella on hyvä tyyli, poikamaisen rento ja leikkisä. Farkkutakki kulkee niskassa melkein joka päivä, nyt kun kelit sallii. Ja parasta on se, että hymy pysyy naamalla päivästä toiseen.
Tajusin muutama päivä sitten, että Janne on enää harvoin kameran edessä. Sen sijaan kameran takana hän joutuu olosuhteiden pakosta kökkimään harvase päivä. Mieletöntä panostusta vaimon hassun harrastuksen eteen, suuri kiitos. Mutta kyllä tuollainen tyyli kuuluu ikuistaa myös kameran muistikortille  ja myöhemmin teettää paperikuviksi. Voin sitten mummona katsoa, miltä sitä näytettiin nuorina ja nöpöinä.

Olisi viikonlopun aika. Kietoudun mun Reino-kuvioiseen vilttiin ja haaveilen astianpesukoneesta. Töitä olisi taas sekä lauantaina että sunnuntaina, mutta sitkeästi porhalletaan tätä kiireen huhtikuuta. Kyllä se on pian ohi. Tekisi mieli mennä bongailemaan katutyylejä, tsekkailemaan kauppojen kevätmuotia ja kiertelemään Jannen kanssa kyläjuhlia, järjestää parvekejuhlat ja kaivaa koripallo varastosta. 
Kivaa viikonloppua jok’ikiselle.
Henriikka
Ps. Kysyin Jannelta minkä biisin laittaisin tähän juttuun. Hän vaati ehdottomasti Isac Elliotia. Olkoon sitten se.
Kategoriat: muoti, perhe 14 kommenttia

He is the hipster of my life.

14 kommenttia

 • ida sanoo:

  biisi kruunas tän

 • Anonymous sanoo:

  en tiedä onko Mighty Ducksin reppu sitten se yleisemppi käytössä kun sen mainitset, mutta hämää kun näissä kuvissa selassä onkin Blackhawksien oma

 • Anonymous sanoo:

  Janne on loistava! :) Olis muuten hauska, et joskus puhhuisit tiällä siitä, minkälaista on olla muusikon vaimona yms, että kuinka paljon käyt keikoilla siellä ja oletteko muuten samassa arvo-maailmassa yms?

  • Henriikka sanoo:

   NIIN ON. Erittäin loistohahmo. Hei, toihan on ihan hauska idea. Sinänsä mulle ei ehkä kyllä ole asiasta hirveästi kerrottavaa, mutta jos joskus keksisin jonkun mielelnkiintoisen näkökulman, niin voisi kirjoittaa.

   – Siltä varalta, etten kirjoita: käyn harvoin keikoilla, mutta silloin kun käyn niin tykkään olla. Muusikon vaimona on mukavaa ja kyllä, olemme samasta arvomaailmasta.

 • Anonymous sanoo:

  Voe vitsin naimanaamat; kiedotte kaulahuivinkin samanlailla. Nutturasta en viitsi edes mainita. Haha.

  • Henriikka sanoo:

   Ollaan pikkuisen noloja. Hyvä niin. Maailma tarvitsee noloja tyyppejä, jotta kaikki ei ottais kaikkea niin vakavasti.

 • piiamyller sanoo:

  Hieman olen tuosta repusta kateellinen.. :D Sööttiä.

 • Anonymous sanoo:

  ootte nii sulonen pari :)

 • Haha! Mikä biisi tähän. :D Ensin luin tän ja en huomannutkaan koko biisiä. Tuli sellanen ihanan huoleton ja rauhallinen fiilis. Sitten huomasin biisin ja luin tekstin uudestaan. :D Fiilis muuttui kertaheitolla. ^^

  Ihan mielettömät kengät on khyl löytäny. :D Muutenkin nappisuoritus! :)

  • Henriikka sanoo:

   Isac on helmi. Se muuttaa tylsän seesteisistä arkipäivistä mukavia diskojytäpäiviä. Olemme Jannen kanssa suuria faneja.

   – JA kengät oli kyllä löytö. Hyvä thaimaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.