KUTSU: Tyyli-ilta with aamukahvilla & Outi Pyy

Kivojakivoja uutisia! Järjestämme trashionista-muotivaikuttaja Outi Pyyn ja Fidan kanssa tyyli-illan ensi viikon lauantaina 20.4. klo 17-20. Puitteet tarjoaa upouusi Lönnrotinkadun Fida-lähetystori, joka on osa Fidan uutta konseptia: myymälään valikoidaan mm. laadukkaita vintage- ja retrotuotteita. Illan ohjelmassa minä ja Outi kerromme vinkkejä siitä miten ja miksi kannattaa pukeutua second handiin, ja miten vintage-tyyli luodaan kestävästi ja ekologisesti, mutta samalla kuitenkin omasta tyylistä tinkimättä. 
Tapahtumassa voi tehdä ostoksia -20% alennuksella ja illan päättää akustisesti bändi nimeltä Frankie Say Relax. Ecover arpoo osallistuneiden kesken kaksi tuotepalkintoa. Tiedossa on siis tiukka paketti tietoa ja inspiraatiota, mutta myös rentoa olohuone-tunnelmaa, kahvia ja sympatiaa.
Huomioithan ennakkoilmoittautumisen.
Nähdään Fidalla!
-Henriikka

Ps. Yhteistyöhön lähti myös Luomustudio Productions, jonka johdosta tapahtuman jälkeen nähdään videokoostetta FSR:n keikasta. Jei!

Kategoriat: Helsinki, muoti, tapahtumat, vinkit 10 kommenttia

KUTSU: Tyyli-ilta with aamukahvilla & Outi Pyy

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.