Jäätelöuutisia

On ollut niin lämpimiä päiviä. Sellaisia, että tulee pikkuisen kuuma collegessa, mutta ei kuitenkaan liian. Sitä tahtoo pitää sen collegen päällä juuri sen takia, että voisi tuntea kesäisen kuuman tunteen vaikka T-paidassakin tarkenisi. Aurinko tulee kauluksesta sisään ja jää sinne. Yhtäkkiä huomaa ostaneensa kolme jäätelöä kesän kunniaksi, eikä kahden jälkeen enää meinaa maistua. Tai tarina tosielämästä: ostaa lounaaksi valkosuklaapäällysteisen Magnumin tyhjään vatsaan ja voi pahoin iltaan saakka. Kyllä kesäntulo on riemukasta.

Kismet-jäätelö oli suhteellisen hyvä, kun taas Marabou-jätski oli pettymys täydellisen suklaakuoren jälkeen: pelkkää vaniljajätskiä. Yhtä naurettavaa kuin se, että Pigviini-suklaatuutti on niiden pinnan suklaakökkäreiden jälkee silkkaa tylsää vaniljaa. Ja sitten oikea suklaatuutti on kehitelty myöhemmin ja nimetty hämäävästi ”suklaapilveksi”. Mun kannattaisi varmaan hakeutua Valiolle töihin.

Ei mulla oikeastaan jäätelön lisäksi ollut mitään sanottavaa. Moi. 
-Henriikka.

college, kengät, farkut, aurinkolasit/second hand, kynsilakka/Essie, 
huulipuna/Mac Ruby Woo, lonkkari/Loaded Dervish, 
Kategoriat: muoti, oma tyyli 22 kommenttia

Jäätelöuutisia

22 kommenttia

 • Jenna sanoo:

  Ihana college <3

  ps. syö Ben & Jerrysiä, se ei petä koskaan!

 • Tiia sanoo:

  Hehe mua ärsyttää noi huijausjäätelöt :D Varsinki kaikis Magnum jädeis on aina varsin vetävät kuvaukset, mut totuus on suklaakuorrutusta ja vaniljajätskii, tsägäl joku heppone kinuskikierre keskellä! Mut ihana sinä ja ihana blogi :)) Kesän odotuksia sulle!

  • Henriikka sanoo:

   Nauroin tälle kommentille niin kovasti. Etenki ”hepposelle kinuskikierteelle”. Meitä yritetään huijata joka taholta. Kuin myös kesänodotuksia sinne päin!

 • Milla sanoo:

  miten oot tehnyt tuon nutturan? (:

  • Henriikka sanoo:

   Tämä onkin haastava kysymys, sillä pyöräytin hiukset vain satunnaisesti tuolla tavalla pään päälle ja laitoin kiinni. Eläköön sattumanvaraiset hiusonnistumiset!

 • Anonymous sanoo:

  Päässäsikin kasvaa aikas söpö tötterö! :)

 • Noora sanoo:

  Miks mä en oo tiennyt että sullakin on lonkkari..? :o Ihania kuvia! <3

 • Anonymous sanoo:

  HUH onpa ilo nähdä, että sullakin on punaista huulipunaa yhdistettynä vaaleanturkoosiin kynsilakkaan. Meikällä meinaan oli yks päivä ja jostain syystä silloin se tuntui karmeelta tyylimokalta. Onneksi sulla se näyttää hyvältä, joten ehkä uskallan toistaa tämän vielä joskus! JEAH.

  • Henriikka sanoo:

   Eikös kaikessa pure se kliseinen sanonta ”se on miten sen kantaa” tai ”asenne ratkaisee” ? Haha, musta tuo oli oikein hyvä kombo, pois masistelu.

 • Anonymous sanoo:

  Juuri se ”vaniljajäätelöä suklaalla” on suklaapingviinin idea. Suklaapilvi on ihan huono.

 • Anonymous sanoo:

  ihana paita!

 • Nro1 sanoo:

  Saako sut laittaa we♥it?? Ihana lonkkari ja kaikki!!

 • Anne Tuhkala sanoo:

  Kismet on kyllä hyvä! ootko kokeillu muuten sitä dumle snacksia? se on kyllä <3 – mutta sitä EI kantsi vetää aamupalaks. :D on meinaa melko makea. Yks hyvä tän kesän suklainen uutuus on myös se classic pekaani & suolainen kinuski (tai jotain sinnepäin..)! :)

  • Henriikka sanoo:

   MITOOOO! Onko olemassa joku Dumle Snack? pitäs todellakin testata, muttei aamupalaksi. Classicista oon kuullut hyvin paljon kehuja, mutta oon sen kanssa vähä skeptisin miettein. Hmm, hhmmm… pitäs kokeilla.

   Olis kiva nähdä teitä, Anne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.