Kun villapaita löysi kotiin.

Suvi informoi bloginsa kautta viime viikon lopulla, että on kärrännyt kunnolla kampetta kirpputorille. Otin samantien puhelimen käteen ja toimin…
Villapaita on niin pehmeä, että tekisi mieli nukkuakin se päällä. Lisäksi kelit suosivat sellaista sortsit+villapaita-yhdistelmää, joten ajoituskaan ei olisi voinut olla parempi. Hempeän villapaidan kanssa on kiva yhdistää kunnon sniikkerit, vaikka oletus saattaisikin olla balleriinat, conssit tai purkkarit. Olkihattu pysyi takaraivolla ja toisti vaaleanpunaista runomeininkiä. 
Mitä hiuksiin tulee, niitä en ole jaksanut viime päivinä laittaa juuri ollenkaan. Pää alas päin ja lakkaa muutama tujaus. Jotenkin nostalgista, sillä samanlaisessa hiusreuhkassa kuljin päivästä toiseen 17-kesäisenä.

Nyt telkkarissa pyörii Kidsingin finaali ja pillitän liikutuksesta, kun lapset laittaa parastaan. Aamu kului Kumpulan kyläjuhlien ja koko kaupungin siivouspäivän parissa. Anteeksi äiti, kulutin kirpputorilöytöihin taas muutaman lantin… Kiinnostaisko teitä taas kirppislöydöt?
Damdidamdam, pihalla laulaa linnut ja positiivinen elämänasenteeni saa varmasti taas muutaman mököttäjän ärsyyntymään. Damdidam.
-Henriikka
Kategoriat: muoti, oma tyyli 28 kommenttia

Kun villapaita löysi kotiin.

28 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.