Topakoiden tätien tapaan.

On aloitettava suru-uutisilla: jymäytin teitä eilen tahattomasti kertomalla, että tänään julkaisen jymykilpailun. Valitettavasti saankin esitellä sen vasta maanantaina, joten malttia malttia ja pahoittelut. Sen sijaan nostan pöydälle merkin nimeltä JackpotTiedättehän sen mammojen merkin, joka tekee laadukkaita vaatteita, mutta surkealla tätityylillä? Hyviä materiaaleja, mutta design on kuraa. Jackpotiin pukeudutaan, kun ystävättäret lahjovat liikkeen lahjakortilla eläkkeelle pääsyn kunniaksi.

Olen onnistunut pääsemään ylläolevista ennakkoluuloista. Olen viimeisen vuoden aikana tutustunut Jackpotiin ensi kertaa elämässäni ja yllättynyt positiivisesti. Merkki oli mielessäni totaalisen mummo, totaalisen täti ja mamma. Päätin kuitenkin haastaa itseni ja aloitin vuosi sitten yhteistyön Jackpotin kanssa skeptisin miettein. Pikkuhiljaa ajatukseni merkkiä kohtaan ovat kuitenkin muuttuneet ja olen löytänyt mallistoista itselleni supermieluisia juttuja. Ja se laatu, huh huh! On ihana huomata, kuinka vaatteet kestävät. Kuvissa näkyvä farkkupaita saapui elämääni viime kuussa ja luultavasti se saapuu myös mahdollisen tulevan tyttäreni elämään joku kaunis päivä.

Täyspuuvillainen paita on ollut viikottaisessa käytössä. Pystyn antamaan sille suositukseni. Siinäkin tapauksessa, että olet alle 60-vuotias. 
Ihan älyttömän kivaa viikonloppua. Suosittelen lukemaan Liisa Jokisen ajatuksia (ja kyyneliä) herättävän kolumnin Nyt.fistä, ellet jo sitä aamukahvilla-facebook-ryhmästä ennättänyt lukemaan. Ensin Valtterin kirpputori, sitten Helsinki10. Identiteettini pohja murenee pala palalta.

-Henriikka
paita/Jackpot, farkut/Levi’s, takki, huivi, kengät, aurinkolasit/second hand
Kategoriat: muoti, oma tyyli 9 kommenttia

Topakoiden tätien tapaan.

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.