Yo-mirri kaulassa toivotan hyvää vappua!

Dear friends. Erittäin hyvää vapunloppua. Eikä huolta, pian häämöttää taas viikonloppu. Oma vappuni oli onnistunut, joskin kaukana rajusta juhlinnasta ja piknikhumusta. Junailimme Kouvolan mökille ja jätimme kaiken turhan hälinän Helsinkiin. Lämmittämätön mökki, johon ei tule vettä. Sielu ja mieli lepäsi ja takka lämmitti. Rakkaat ystävät ja lapsuudesta tuttu paikka. Tänään uskaltauduimme pirtistä ihmisten ilmoille herttaiseen Kouvolaan, jonka keskustaan koko kaupunki oli kerääntynyt. Kouvola, siinä vasta hurja menomesta.
Mutta vaikka vappu oli mökkivappu, ei tyylistä tingitä. Uusi rakkauteni kohde kulki kaulassani läpi juhlan: YO-mirri.

Yo-mirri on suunnittelija Kirsi Nisosen ja markkinointitoimisto Bob Helsingin yhteistyössä valmistama vaihtoehto YO-lakille. Varmasti monelle tutun YO-laketin rinnalle on suunniteltu etupäässä tyylimiekkosia ajatellen rusetti, jonka vuoksi ei juhlakampauksen tarvitse läsähtää lakin alle. Sen jälleenmyyntihinta on 40 € ja jälleenmyyjiä ovat Design Forum, Jack & Jones, Maranello, Sokos ja Stockmann. 

 

Itse käytin ylioppilaaksi päästessäni perinteistä lakkia, mutta sen päivän jälkeen lakki on pysynyt uskollisesti laatikossaan. Lakki ei kertakaikkiaan innosta vappuasusteena. Tämä rusetti kuitenkin iskee täysillä, sillä se on juuri sopivan tomboy. Kirsille kiitos rusetista. Olet kerrassaan älytön.
Mitä porukka duunaili vappuna? Toivotan vielä letkeitä juhlanjämiä ja palaan taas huomenissa näppiksen äärelle. Tulossa olisi lisää tyyliä ja elämää, mutta myös kauan kaivatut pilkkikisat, Tansanian matkat jutut ja kevään kalenteri kaikille pihakirpputoreille. Ja saamieni kommenttien perusteella monilla on sydämissään DIY:n mentävä aukko. Yritän täyttää tarpeenne ensitilassa.
Ja niin, en saanut Muotikuution työpaikkaa. Taisivat tällä kertaa etsiä toisenlaista hahmoa duuniin. Mutta ei harmita, sillä olin erittäin otettu kaikista saamistani lukuisista äänistä (kiitos!) ja niiden vuoksi saan kuitenkin vaatelahjakortin kesäni iloksi. Tulevan kesän tulen viettämään ihanalla galleriallani, vt. toiminnanjohtajan pestissä.
Henriikka
Ps. Tänään on viimeinen päivä osallistua Joutsen-takin arvontaan. Suosittelen.
Kategoriat: asusteet, juhlat, muoti, oma tyyli 20 kommenttia

Yo-mirri kaulassa toivotan hyvää vappua!

20 kommenttia

 • Milena sanoo:

  Olet kyllä aika mirri! Täydet pisteet rusetille. ;)

 • Naava sanoo:

  Miu kaveri oli nähny siut ja Jannen Vappugospelissa. Vähänkö olin kateudesta vihree ku sain kaverilta viestin et olitte jutelleet! Harmi etten itte päässy mukaa, olis kyllä ollu hienoo tavata.

 • Hanna sanoo:

  aivan ihana YO-mirri. tuommosta kehtais käyttääkin (toisin kuin sitä rumaa lakkia…) oot aivan mielettömän upea nainen.

  • Henriikka sanoo:

   Lakki ei kieltämättä ole munkaan mieleen. On kaikenmoisia pipoja ja myssyjä, mutta tää mirri pesee musta kaikki. Ihan nappi. Kiitos Hanna.

 • Anonymous sanoo:

  Duunailin vappuna niin ikään Kouvolaa! Kesän ekat irtojäätelöt Caminitossa (se rommirusina ♥) ja taisin mä bongata sut siinä ohikulkiessas myös :3

  • Henriikka sanoo:

   UUUUU bongattu! Siellä me vaan jonoteltiin Caminitossa. Itse taivuin tosin toffeeseen ja ananas-tyrniin. Oli hyvät tötteröt- Ensi kerralla tuu nykäseen hihasta, mä oon ihan kiva.

 • Anonymous sanoo:

  Nyt harmittaa kun mökötin vaan yksin kotona eilen, olis pitäny lähtee liikenteesee kun säkin kerran olit tänne kouvolaan tullu!

  • Henriikka sanoo:

   Ja minä kun luulin, että siellä oli koko kouvola ahahha. Et sinä mistään kovin kummoisesta jäänyt paitsi. Ehk nähdään sitten joulu-Kouvolassa?

 • Anonymous sanoo:

  Olis kiva nähdä edes pieniä paloja teidän uudesta kodista ja sen sisustuksesta :)

  • Anonymous sanoo:

   ihan näin asunnossa käyneenä voin sanoa, että se ei oo vielä ihan julkaisukelpoista materiaalia…

  • Henriikka sanoo:

   MITOOOOO!! Kukas se siellä juoruaa. Oliskohan se siskoni. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa…

 • Anonymous sanoo:

  onkohan ammattilakille vastaavanlaisia vaihtoehtoja? mälsää jos ei.

 • iduska sanoo:

  Tuo rusetti on kyllä niin herttainen.. Ja ihania kuvia jälleen kerran, suosikki on kolmanneksi viimeinen. Oot niin kaunis :)

  • Henriikka sanoo:

   Katson jotenkin siinä niin hartaasti ylös hih. Kiitos kvoasti. Rusetti oli kyllä vapun suurin piriste. Ystävien jälkeen.

 • Lucy sanoo:

  Tulipa lähdettyä näin vanhana tätinä itekin Kouvolaan. Jonkun bändin aikana (ettei vaan ollu appiukkos bändi..) menit ohi ja käänsit kyllä tämän naisen pään. Olit upea ilmestys. Ei oo reilua että jollain näyttää kaikki niin hyvältä päällä.

  • Henriikka sanoo:

   Exitissä soittaa a-u:ni. Mutta vau, olipa ihanasti kirjoitettu. Tämän aamun ehdoton piristys. Sitä kuulee aina olevansa suloinen ja söpö, mutta että ilmestys! Kiitos suuresti ja hauskaa, että oot löytänyt myös tänne blogiin. Kivaa kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.