Lappuhaalarit, SWEET!

How cool is she! Ja kuinka jäätävän magealta hän näyttääkään lappuhaalareissa. Ollappa tummaihoinen, omistaappa noin kauniit nilkat. Omistaappa tuollainen asenne. Kuvissa lontoolainen, New Yorkissa asustava Karen, yksi lempibloggaajistani 
Lappuhaalarit ovat taas muodissa 90-luvun palattua kuvioihin ja kauppojen hyllyille. Olen sen verran muodista jäljessä, ja kai näin myös muotia edellä, etten ole pitänyt taukoa lappuhaalareista koko elämäni aikana. Tepsuttelin ensimmäisenä päivänä kouluun farkkuhaalarisortsit päällä, isän kanssa käsi kädessä tietysti. Toisella luokalla sain kinuamisen jälkeen kirkkaanturkoosit haalarit ja myöhemmin ala-asteella myös sellaiset perinteisemmät versiot. Rippikoulun jälkeen H&M:n hyllyiltä löytyivät taas mustat kokopitkät. Sitten tulivat muotiin kaikenmaailman lappuhaalarisortsit ja -hameet, joiden kanssa olin tietysti sujut samantien. Nyt ysärin palatessa olen onnistunut haalimaan kaappiini yhdet Smithy’sin versiot ja pari vuotta sitten Taiwanin tuliasina toin Suomeen upouudet Leviksen haalarit. 
Pilliversioita olen kuitenkin kaivannut kaiken aikaa. Leveälahkeisissa haalareissa vajaa 160 sentin pituuteni lysähtää alle metriin. Tänä keväänä Arabianrannan katufestareilta löytyivät täydelliset, mutta jouduin surukseni huomaamaan lantioni olevan niihin pikkuisen liian leveä. Niinpä ne saivat blogikirppiksen kautta uuden omistajan. Pitäisikö jatkaa etsintää vai hurauttaa ompelukoneelle nuo Leviksien lahkeet kapeiksi? 
On meillä täällä niin suuria ongelmia ratkottavaksi, ai että.
-Henriikka
Kategoriat: blogit, muoti 10 kommenttia

Lappuhaalarit, SWEET!

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.