Maailman kauneus ei koostu JPG:istä.

Olen pyhittänyt viime päiviä musiikin kuuntelulle. Janne toi tuliaiseksi kauan kaipaamani Anna Puun viimeisimmän levyn, lisäksi soittimessa on pyörinyt esimerkiksi Coldplay, Pete Yorn, All Will Be Quiet, Duffy, Petteri Sariola, Lana Del Rey ja Husky Rescue. Deezeristä olen fiilaillut J. Karjalaisen ja Laura Marlingin uusia albumeita, uskomattoman hyviä. 
Elämässä pitäisi olla niin paljon aikaa kaikkeen. Tuntuu, että kirpputorit, uudet suunnittelijat ja merkit, musiikki, muoti, kuvataide ja kaikki mahdollinen vie niin paljon aikaa, ettei tunnit riitä. Se on juuri se ajan riittämättömyyden tunne, joka iskee Pinterestissä. Kuinka voin saada kaiken irti tästä kauniista maailmasta? Kuinka ikimaailmassa löydän kaikki ihanat DIY-ideat ja vielä toteutan ne? Miten ihmeessä yksinkertaisesti pystyn vastaanottamaan tätä visuaalista ympäristöä joka aistillani, koko sielullani ja mielelläni?
On vain todettava, ettei kaikkeen pysty. Ettei kaikkea voikaan ehtiä. Voin vetää syvään happea ja muistaa, että kaikkein hienointa onkin ehkä huomata, että sitä kaunista tästä maailmasta vielä löytyy. Eikä sitä kaikkea välttämättä tarvitse tallentaa läppärin inspiraatio -kansioon, JPG-muotoon.
-Henriikka
Kategoriat: musiikki, oma tyyli 16 kommenttia

Maailman kauneus ei koostu JPG:istä.

16 kommenttia

 • Esssi sanoo:

  Oon samaa mieltä. Vaikka maailmassa on toki paljon pahaa niin on ihana osata muistaa ja huomata se, että maailmassa on vielä niin paljon kaunista ja ihanaa! :)

  • Henriikka sanoo:

   Se on totta. Toki se on pidettävä mielessä, että maailma on täysin epäreilu ja kamala paikka, mutta ei siihen kannata jäädä vellomaan. On keskityttävä kauniiseen ja siihen, kuinka tehdään maailmasta hitusen parempi.

 • katja sanoo:

  Näitä samoja asioita oon pyöritellyt pienessä päässäni, kiitos kuin puit ne sanoiksi. Haluaisin kovasti semmosen ajankääntäjän, joka Hermionella oli Harry Pottereissa :-D

  • Henriikka sanoo:

   Niinpä- aika vaan valuu sormien läpi ja elämänvaiheet vaihtuvat vinhaan. Hermione voisi ehk lainata meille sitä ajankääntäjää, vai mitä luulet?

 • enna sanoo:

  voi henska, sulla on kauniit vaatteet ja kaunis mieli!!

 • hennah sanoo:

  Heräsin samaan, kun tietokoneeni ilmoitti muistin olevan täynnä. Täytyy ottaa täysillä ilo irti siitä mistä ehtii, eikä murehtia sitä mikä jää väliin. :)

  • Henriikka sanoo:

   Ja onneksi kauneutta pystyy tallentamaan myös vain omaan mieleen. Murheet pois ja kaikki aistit auki. Ei stressiä.

 • Anonymous sanoo:

  tarkoitit varmaan lana del reytä ja pete yornia? anteeksi turhantarkkuuteni. ja ihana reppu!

 • Helena sanoo:

  Heh, lueskelen tata nelivuotiaan tyttosen kanssa ja sut nahtyaan han sanoi etta uuu, she looks beautiful. Ja lasten suustahan tunnetusti se totuus kuuluu :)

 • Khayr sanoo:

  Olipas hyvän mielen postaus!

  Itsellä samoja fiiliksiä lähes päivittin: paljon puuhaa löytyisi, mutta mistä ihmeestä löytäisi ajan siihen kaikkeen?!

  • Henriikka sanoo:

   Se on kyllä suuri ongelma, mutta pitää muistaa että se on aika negatiivinen ongelma kuitenkin. Ihanaa, että kaiken kauhean keskellä löytyy vielä niin paljon kaikkea ihanaa.

   Kiitos kovasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.