Villasukkakollaasi.

900 julkisen lukijan kunniaksi järjestetty villasukkatempaus saatiin muutama kuukausi sitten käyntiin. Pointtina oli, että jokainen osallistuja laittaa minulle osoitetietonsa ja jalankokonsa, ja minä jaan tiedot ristiin rastiin kaikkien kesken. Näin jokainen saa kylmän kesän varalle ihanat villasukat.
Pyysin kaikkia sukkaparin saaneita myös laittamaan minulle kuvan. 60 osallistujasta vajaa 20 laittoi kuvansa ja tässä olisi ympäriämpäri Suomea kiertäneiden sukkien kuvia kollaasina. Iloitkaa sukista, iloitkaa kuvista.
Eräs osallistujista lähetti kuvan paljaista varpaistaan. Se olkoon avoimen halveksunnan symbolina niille, jotka tarttuivat toimeen, mutta eivät vienyt sitä loppuun. Noeinytkai. Uskon kyllä, että jokainen pari löytää perille ennemmin tai myöhemmin. Tällaisten juttujen kohdalla on aina riski siinä, ettei kaikki ole samalla innostuksen määrällä mukana. Itse iloitsin luonnollisesti aina kuvan kolahtaessa mailiini. Miten paljon panostusta sukkiin oltikaan laitettu. Omat ja Jannenkin varpaat pysyvät nyt kesän sadepäivinä lämpimänä.
1000 plakkarissa. On hauskaa, miten moni on jo kysellyt tonnin tempauksen perään. Se on jo suunnitteilla, ei huolta. Ja niille, jotka ovat huolestuneet uutisesta, että Google Reader lopettaa: se ei ole sama asia kuin Bloggerin lukijapalkki! Luultavasti tämä muutos tulee vaikuttamaan hyvin harvan elämään, itse en kyseisestä seurantatavasta ollut edes kuullut.
Ihanaa juhannuksen aatonaattoa jokaiselle. Nauttikaamme elämän tärkeimmistä asioista,
kuten villasukista.
-Henriikka
Kategoriat: random, tempaukset 14 kommenttia

Villasukkakollaasi.

14 kommenttia

 • Jemina sanoo:

  minä en ole saanut kuvaa otetuksi ihan vain sitä syystä että sukat pääsivät heti jalkaan työsaappaisiin ja ovat pysyneet jalassa helteilläkin.

  vähän multaiset ne nyt ovat kyllä mutta saavatpahan luonnetta!

  kiitos

 • roosaliina. sanoo:

  ihania sukkia mutta kyllä minun saamat sukat oli kivoimmat! :–)

 • Anonymous sanoo:

  Täällä vielä odotellaan avokin jalkojen lämmittäjiä, toivottavasti saapuvat joskus :)

  ~Menninkäinen~

 • Anonymous sanoo:

  Hei!
  Miten olet saanut blogin ”taustan” ruutuvihkomaiseksi?:)

  • Henriikka sanoo:

   Hmmmmm jos kerron, niin meinaatko pölliä idean? :–)

   ihan sillä tavalla vaan, että oon kuvannut ruutuvihkoa ja käyttänyt sitä taustakuvana.

 • inkivaeaeri sanoo:

  Mä kyllä mielestäni muistin lähettää kuvan saamistani sukista, mutta ei oo tässä kollaasissa?

  • Henriikka sanoo:

   Voi surkuuksien surkuus! Ei ole nimittäin löytänyt minulle asti- Tässä on kaikki mitkä ovat mulle tulleet. Toivottavasti et pahoittanut mieltäsi.

 • Anonymous sanoo:

  Ihania sukkia, täälläkin tosin vielä odotetaan omia saapuviksi.. Mutta innolla odotetaan uutta tempausta :)

  Aino

 • Oi, ihana tempaus. Miksei kukaan ollut kertonut siitä miulle aikaisemmin? Lisää tämän tyyppisiä juttuja niin pääsisi itsekkin osallistumaan ja tekemään. :3

  • Henriikka sanoo:

   hihi. täällä blogissa on kaikista tempauksista kyllä kerrottu. Toivottavasti saadaan lisää järjestettyä tulevaisuudessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.