Häät häät ja häämekot

Kesän ensimmäiset häät. Apua, vai muistanko väärin? Tuntuu, että häitä on nyt ystävillä koko ajan, niin ettei perässä pysy. Joka tapauksessa sain olla tänään viettämässä ihanan ystäväni juhlapäivää. Yksi kesän lämpimimmistä päivistä osui juuri hyvin lauantaille ja tunnit kuluivat perheen, hääväen ja kakun kanssa. Saimmepa lopuksi vielä vähän tanssiakin. Rokki taittui minulta ja isältä mainiosti.
Häät ovat hyvää maaperää tyylikokeiluille. Twiggy-vaikutteet saivat ohjastaa tämänpäiväistä juhla-asuani, kun rakensin tyylin mustavalkoisen minimekon ympärille. H&M:n ja Marimekon yhteistyön tuloksena syntynyt mekko yhdistettiin valkoisiin muovikorviksiin ja tupeerattuun takaponnariin, jonka kiinnitin niskaan isolla valkoisella hiussoljella. Omasta tyylistäni poikkeavinta oli ehdottomasti alakajaalit. Ruskeat remmikorkkarit olivat pienoinen tyytyminen, mutta en yksinkertaisesti omistanut sopivampia yksilöitä.

Kaunis, kiireetön lauantai. Häät eivät onneksi jää kesän viimeisiksi, sillä elokuun lopulla häämöttävät Jannen sisaren häät. Eilen vietettiin polttareita, ja olen varma, että pillitän tulevan hääpäivän aamusta iltaan. Vedenkestävä ripsiväri, kiitos sinulle.
-Henriikka
Kategoriat: random 13 kommenttia

Häät häät ja häämekot

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.