Hyväntekeväisyys-huutokaupan viimeiset päivät!

Rakkaat toverit. 1000 julkisen lukijan kunniaksi järjestetty hyväntekeväisyys-huutokauppa vetelee viimeisiä, ja tänään on tuotteiden lahjoittamisen viimeinen päivä. Lisäsin itsekin viimeiset myyntiintulevat vaatteeni saitille ja nyt jään innolla odottamaan huutajien loppukiriä. Tuotto on tällä hetkellä reilu 200 euroa ja kaikki lahjoitetaan Nenäpäivä-keräykselle.
Myyntiin on lahjoittanut tuotteitaan yksittäishenkilöitä ja bloggaajia (esimerkiksi eilen myyntiin tulivat ihan supersöpöt, miltei uudet adidaksen kengät!), sekä Lasistudio Jan Torstensson. On ollut mukava huomata, että huutajat ovat löytäneet jutun pointin (esimerkiksi mansikkakuvioisesta maitotonkasta voi huutaa heti rohkeasti kympin hih). Hyväähän tässä yritetään tehdä, ruohonjuuritasolta on hyvä aloittaa.

Huutokauppa sulkeutuu keskiviikkona 31.7.2013 klo 00.00. Tämän jälkeen jätettyjä tarjouksia ei huomioida. Tuotteita riittää sivulla useammalle sivulle. Antakaa mennä vielä muutama päivä, pysytään lujina u-u-u-uu. 

Kauniita unia.
-Henriikka
Kategoriat: random 2 kommenttia

Hyväntekeväisyys-huutokaupan viimeiset päivät!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.